INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MIAMI

No Messi, no party! China ia o decizie radicală după absența lui Messi din amicalul cu Hong Kong All-Stars

Lionel Messi, foto: Getty Images
Lionel Messi, foto: Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 11:41 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 13:11

China a luat o decizie drastică după ce Lionel Messi (36 de ani) nu a evoluat în amicalul pe care Inter Miami l-a disputat în Hong Kong, pe 4 februarie.

„Balonul de Aur” a lipsit de pe teren, iar fanii din Hong Kong au reacționat extrem de dur și au fost dezamăgiți de acest lucru. În acest sens, China a reacționat și a luat o decizie importantă.

„M-am culcat cu 3 jucători căsătoriți” » Vedeta cu altfel de principii: „Înșelatul este un lucru foarte natural”
MONDEN
„M-am culcat cu 3 jucători căsătoriți” » Vedeta cu altfel de principii: „Înșelatul este un lucru foarte natural”

China nu va mai găzdui amicalele Argentinei după scandalul iscat de absența lui Messi din Hong Kong

Naționala Argentinei avea programate două partide de pregătire în China. Ele ar fi trebuit să aibă loc în luna martie, dar China a anunțat că nu va mai găzdui aceste partide în urma scandalului provocat de absența și atitudinea lui Lionel Messi în timpul amicalului Hong Kong All Stars - Inter Miami, conform news.ro.

Spectatorii au plătit sume imense pentru a-l vedea pe viu pe Messi, dar au trăit o mare deziluzie la finalul partidei. Argentinianul a evoluat 30 de minute într-un amical pe care Inter Miami l-a disputat în Japonia, la câteva zile după cel din Hong Kong.

Argentina programase un turneu în China, ce trebuia să aibă loc în perioada 18-26 martie. Acolo, campioana mondială s-ar fi duelat cu Nigeria și Coasta de Fildeș.

Messi și David Beckham, proprietarul clubului american, au fost huiduiți pe stadionul din Hong Kong după ce jucătorul a rămas pe banca de rezerve.

Autoritățile din Hong Kong se gândesc la sancțiuni

Guvernul din Hong Kong și-a exprimat public dezamăgirea pentru absența lui Messi din amicalul programat cu echipa locală. Executivul a anunțat inclusiv că ia în calcul să nu vireze în conturile lui Inter Miami banii aferenți amicalului.

Referitor la explicațiile cerute de presă cu privire la meciul dintre Hong Kong All-Stars și Inter Miami, un purtător de cuvânt al Guvernului a oferit următorul răspuns:

„Legat de faptul că Messi nu a jucat astăzi, Guvernul și toți fanii fotbalului suntem extrem de dezamăgiți de modul în care organizatorii au aranjat evenimentul. Aceștia le datorează o explicație tuturor fanilor fotbalului.

Comitetul pentru Evenimente Sportive Majore va lua măsuri împotriva organizatorilor în concordanță cu termenii și condițiile acordului, inclusiv reducerea fondurilor ca urmare a faptului că Messi nu a jucat”, se arată în comunicat.

Guvernul din Hong Kong se gândește chiar să nu mai plătească nimic către Inter Miami, în urma absenței lui Lionel Messi de pe teren.

VIDEO. Messi va înfrunta clubul din copilărie Newell's Old Boys, într-un meci amical în februarie

Citește și alte știri:

Meci întrerupt din cauza unei pancarte scandaloase » Mesaj horror al ultrașilor echipei vizitatoare!
GERMANIA
Meci întrerupt din cauza unei pancarte scandaloase » Mesaj horror al ultrașilor echipei vizitatoare!
Detaliul care îl face fericit pe antrenorul lui Radu Drăgușin: „Ne dă ocazia să punem lucrurile în ordine”
TOTTENHAM
Detaliul care îl face fericit pe antrenorul lui Radu Drăgușin: „Ne dă ocazia să punem lucrurile în ordine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează