INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Chinezii, asalt asupra vedetelor lui Bayern » Unul dintre jucători a refuzat o ofertă colosală, însă altul nu exclude un transfer

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 18:13

Robert Lewandowski și Arjen Robben au fost abordați de cluburi din China în privința unui transfer, iar dacă polonezul a refuzat oferta, starul olandez nu exclude posibilitatea unei plecări.

Chinezii i-au oferit lui Lewandowski un salariu de 40 de milioane de euro pe sezon, însă impresarul său susține că oferta a fost refuzată. Atacantul de 28 de ani și-a prelungit recent înțelegerea cu bavarezii, până în 2021.

"Am fost contactat de un agent care aduce vedete în China. Nu a fost menționat numele clubului. Dacă Lewy ar fi decis să meargă în China, salariul său ar fi depășit 40 de milioane de euro pe an, ceea ce înseamnă mai mult decât câștigă Tevez. Dar Lewandowski nu e de vânzare deocamdată", a afirmat Cezary Kucharski, agentul jucătorului, pentru polonezii de la SportoweFakty.

Aceeași sursă informează că echipa chineză era gata să le plătească celor de la Bayern aproximativ 200 de milioane de euro pentru transferul lui Lewandowski.

Pe de altă parte, Arjen Robben este de părere că o astfel de opțiune trebuie luată în calcul și nu exclude o despărțire de echipa la care a evoluat în ultimele opt sezoane.

"O astfel de ofertă trebuie analizată. Fiecare trebuie să judece pentru sine. Dar nu trebuie să spui niciodată: asta nu este o soluție. Mi-ar face plăcere să joc în continuare la cel mai înalt nivel. Ce vine mai târziu, rămâne de văzut. China, SUA, Olanda? Se pot întâmpla multe", a spus Robben, citat de Sport1.

Mijlocașul olandez de 32 de ani intră în această iarnă în ultimele șase luni de contract și presa din Germania notează că nu au existat deocamdată discuții referitoare la prelungirea înțelegerii.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
iosif_vs
iosif_vs  •  07 Ianuarie 2017, 19:23

Chinezii astia fac bani mai repede decat isi face moflea catalynn clone pe gsp

Vezi toate comentariile (1)
Comentează