INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Marele absent al lui Rădoi a revenit după accidentare! Vlad Chiricheș, integralist în meciul cu Bologna » A oferit o pasă de gol!

Vlad Chiricheș
Vlad Chiricheș

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 15:05 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 17:10

Vlad Chiricheș (30 de ani) a revenit după accidentarea care l-a ținut departe de meciurile echipei naționale și a jucat în meciul cu Bologna, 4-3.

Accidentat pe 3 octombrie, în meciul de campionat împotriva lui Crotone, Chiricheș nu a participat la acțiunile echipei naționale, fiind o mare absență pentru lotul lui Mirel Rădoi. Fotbalistul lui Sassuolo făcuse deplasarea în România, la reunirea lotului, dar medicii nu l-au lăsat să joace în urma unor investigații mai amănunțite.

Vlad Chiricheș, integralist în Bologna - Sassuolo

Fundașul central a fost integralist în meciul dintre Bologna și Sassuolo, din etapa a patra din Serie A, și a fost decisiv, reușind să ofere pasa de gol la prima reușită a echipei sale, semnată de Berardi, care a șutat de la marginea careului. 

Meciul de pe stadionul „Renato Dall'Ara” a fost cu adevărat spectaculos, cu întoarceri de scor și multe goluri înscrise. Roberto Soriano a dat drumul robinetului de goluri în minutul 9, iar Berardi a restabilit egalitatea pe tabelă la scurt timp după. Bologna a intrat din nou în avantaj prin golurile reușite de Svanberg și Orsolini, însă Sassuolo nu a cedat și a punctat de 3 ori în ultimele 30 de minute, prin Djuricic, Caputo și autogolul lui Tomiyasu!

Grație acestui rezultat, Sassuolo ocupă locul 2 în Serie A după 4 etape, cu 10 puncte.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Reghecampf și-a dat demisia de la Al Wasl și ar putea prelua FCSB! Prima reacție: „Suntem în tratative”

EXCLUSIV Cum a ajuns Ionuț Lupescu la federația saudită: „Un paradox! Arabii vor să gestionez pe bani mulți ceea ce am vrut să fac pe bani puțini în România”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
10arecare
10arecare  •  18 Octombrie 2020, 20:15

Asa repede și-a revenit? Incredibil. Chiar că incredibil. Nu există afecțiune care sa necesite atât de puțin de timp de refacere,plus ca avea nevoie ai de antrenament la echipa de club ca azi sa joace. Deci in 2,3 zile ia trecut? :))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează