INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA - AJAX 1-1

Noapte de teroare » Amenințat cu pistolul și jefuit în fața soției și copilului de 2 ani!

Chris Smalling
Chris Smalling

Articol de - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 12:29 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 13:04

Chris Smalling (31 de ani), indisponibil joi în AS Roma - Ajax (1-1), a fost atacat în noaptea de după meci de trei hoți mascați, care au plecat cu un Rolex, bijuterii, alte bunuri de preț și bani din locuința englezului.

Chris Smalling nu s-a putut bucura de calificarea Romei în semifinalele Europa League, după remiza dramatică de pe Olimpico (1-1). Absent joi seară, din cauza unei accidentări la genunchi, englezul a trăit o noapte horror. La 5 dimineața, s-a trezit în casă cu trei hoți mascați și înarmați. Aceștia l-au amenințat cu pistolul, în fața soției, Sam și a fiului de doi ani, Leo!

Hold-up-uri în serie în capitala Italiei

Fundașul transferat de la Manchester United a fost obligat să deschidă seiful și să le dea bandiților un ceas Rolex, mai multe bijuterii, obiecte de valoare și bani, 300 de euro. Totul s-a întâmplat în vila din inima Romei situată la Appia Antica, poliția fiind alertată de Sam, fost model și fată la pagina 3 în tabloide, aflată în stare de șoc!

În ultimul an au mai pățit-o fotbaliști și un antrenor al echipelor capitoline. Paulo Fonseca a fost prădat, dar în lipsă, Cristante (tot de la Roma) jefuit pe stradă, iar Correa (Lazio) și-a găsit casa răscolită de hoți.

VIDEO Dezvăluire incredibilă făcută de Borcea: „Giovanni a cerut un fax de 5 milioane de la AS Roma!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Messi ajută la achiziționarea a 50.000 de doze pentru vaccinarea fotbaliștilor sud-americani împotriva Covid-19

Veste bună pentru fanii „Los Blancos” » Și-a prelungit contractul cu Real Madrid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cky33
cky33  •  16 Aprilie 2021, 16:04

Bine ca nu i-au jefuit pe investitorii de la Dinamo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close