INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOALĂ

Noi informații despre Christoph Daum » Ce scriu nemții despre boala fostului selecționer

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2022 11:48 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2022 12:52

Presa din Germania vine cu noi detalii despre neamțul Christoph Daum (68 de ani), selecționer al României între iulie 2016 și septembrie 2017.

Acesta a dezvăluit că se află sub tratament după ce a fost diagnosticat cu cancer, iar Bild oferă noi informații despre starea acestuia.

Patrick Mouratoglou, primul mesaj după anunțul că Simona Halep a fost depistată pozitiv » Ce a scris după 18 ore + Răspunsul jucătoarei
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Patrick Mouratoglou, primul mesaj după anunțul că Simona Halep a fost depistată pozitiv » Ce a scris după 18 ore + Răspunsul jucătoarei

Noi informații despre boala lui Christoph Daum

Bild scrie că Daum a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, verdictul fiind stabilit după mai multe controale la o clinică din Koln.

Nemții dezvăluie că fostul selecționer al României, care a început deja chimioterapia, este optimist își face planuri pentru viitor împreună cu soția sa, Angelica.

  • Christoph Daum, fost antrenor cu un CV bogat, care conține formații precum FC Koln, Stuttgart, Besiktas, Bayer Leverkusen și Fenerbahce, a ieșit din activitate în 2017, când a plecat de la cârma naționalei României.
  • Are 10 meciuri pe banca primei reprezentative a României. Bilanț: 3 victorii, 3 egaluri, 4 înfrângeri
  • Daum a cucerit campionatul în Germania în 1992 alături de Stuttgart și de 3 ori în Turcia, o dată cu Besiktas (1995) și de două ori alături de Fenerbahce (2004 și 2005).

Christoph Daum a anunțat că a fost depistat cu cancer

Neamțul a redactat o scrisoare adresată fanilor fotbalului prin care anunța că are probleme de sănătate.

Din nefericire, m-am retras din viața publică în ultimele luni, deoarece am fost diagnosticat cu cancer în timpul unui control de rutină. 

De atunci am fost pe cele mai bune mâini cu doctorul Jurgen Wolf și echipa de la CIO Koln și sunt bucuros că tratamentul merge foarte bine! Mă știți, sunt un luptător și înfrunt această provocare cu optimism și cu toată puterea. 

Vă rog să respectați faptul că am nevoie de intimitate acum, pentru a mă face bine cât mai curând posibil. Veștile pozitive mă bucură și vă mulțumesc pentru sprijin. Nu pot decât să vă sfătuiesc pe toți să mergeți la timp pentru depistarea cancerului! 

- Christoph Daum

Citește și: 

Cristiano Ronaldo, pedepsit DRASTIC! Amendă uriașă și final de drum la United: „Scăpați de el!”

Borna istorică stabilită de Robert Lewandowski, după „dubla” din meciul cu Villarreal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  22 Octombrie 2022, 22:32
Postat de emil1986 pe 22 Octombrie 2022, 14:47

Daca o duce 5 ani e foarte bine. Cancerul pulmonar e cel mai greu de tratat din cate am citit, si f. f. rar speranta de viata dupa diagnostic e mai mare de 5 ani. Orice ar fi, sanatate multa!

Leo Iorga a dus-o 9 ani.

Mariann_77
Mariann_77  •  22 Octombrie 2022, 18:17

Treaba cu cancerul sta in felul urmator,il depistezi la timp scapi,daca e in stadiu avansat mori in cateva luni sau in maxim 5 ani depinde cat este de agresiv.

Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  22 Octombrie 2022, 16:13

Cica "face chimioterapie si isi face planuri de viitor impreuna cu sotia sa". Băh, *** cand scrieti asa ceva? De unde *** stiti voi de planurile lui? Habar nu aveti ce e in sufletul unui om care primeste acest diagnostic.. Singurul "planc de viitor al unui om diagnosticat cu cancer este sa se pastreze intreg la minte, sa nu intre in depresie, sa se vindece/sau sa supravietuiasca cat mai mult cu putinta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează