INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Cinci știri tari din mercato invernal. Real Madrid i-a prelungit contractul accidentatului Eder Militao și i-a pus o clauză de reziliere ireală

Eder Militao a prelungit până-n 2028 cu Real / Foto: Imago
Eder Militao a prelungit până-n 2028 cu Real / Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 16:27 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 17:59

Fundașul central brazilian Eder Militao, Joao Felix și Joao Cancelo, Douglas Costa, Sergej Milinkovic-Savic și Ronald Araujo sunt subiectele zilei în această fereastră de mercato.

Gazeta Sporturilor vă prezintă cele mai importante informații ale zilei din mercato invernal în Europa.

Real a prelungit cu Eder Militao

Madridul nu renunță la Eder Miltao. Deși brazilianul este accidentat, ruptura ligamentelor încrucișate, și va lipsi până la finele sezonului, Real i-a prelungit contractul scadent în 2025 cu 3 ani, până-n 2028.

Rapid l-a prezentat pe Marian Aioani: „Se alătură lotului începând de miercuri”
RAPID
Rapid l-a prezentat pe Marian Aioani: „Se alătură lotului începând de miercuri”

Fundașul central va primi o mărire de salariu, iar clubul i-a trecut în noul contract o clauză de reziliere cifrată la un miliard de euro! Militao a fost adus de clubul blanco în 2019, de la FC Porto, în schimbul sumei de 50 de milioane de euro.

Joao Felix și Joao Cancelo, pachet de 100 de milioane de euro

Joao Cancelo și Joao Felix evoluează la Barcelona sub formă de împrumut, de la Manchester City, respectiv Atletico Madrid. Dar impresarul lor, Jorge Mendes, a dezvăluit că gruparea blaugrana vrea să-i transfere definitiv. City solicită în jurul a 25 de milioane de euro, pentru fundașul de bandă, în timp ce rivala Atletico pretinde 80 de milioane de euro în schimbul lui Felix.

Douglas Costa și-a găsit echipă

Rămas fără echipă, din octombrie 2023, brazilianul Douglas Costa va semna cu Fluminense Rio de Janeiro - anunță cotidianul Globo Esporte. Fostul jucător al lui Mircea Lucescu la Șahtior se înțelesese inițial cu Samsunspor. Își negociase salariul, durata contractului, până-n 2026, doar semnătura mai lipsea. Dar în ultima clipă s-a decis împotriva unui transfer în Superlig.

Sergej Milinkovic-Savic vrea să plece și el din Arabia Saudită

După Jordan Henderson, încă un jucător de top transferat vara trecută în Arabia Saudită, Sergej Milinkovic-Savic, vrea să revină în Europa. Potrivit portalului „La Lazio Siamo Noi“, internaționalul sârb dorește să plece de la Al Hilal și să se întoarcă la vechea dragoste, Lazio. Romanii au încasat 40 de milioane de euro, în 2023, de la actualul lider al Saudi Pro League. 

Bayern insistă pentru Ronald Araujo: 80 de milioane la vară

Campioana Germaniei, Bayern, și-a intensificat eforturile pentru a-l aduce pe Ronald Araujo. Dacă nu acum, atunci la vară. Chiar dacă directorul sportiv al catalanilor, Deco, insistă că fundașul central uruguayan ”e fericit la noi”, nemții mizează pe problemele financiare ale campioanei Spaniei și speră să-l „disloce” cu 80 de milioane de euro.

Mai puteți citi:

Lovitură sub centură pentru saudiți! Karim Benzema a cerut oficial să fie lăsat să plece de la Al-Ittihad! » Motivul șocant invocat de francez!

Scandal uriaș la Cupa Africii! Control revoltător făcut femeilor la intrarea pe stadioane » Imaginile care au provocat o întreagă polemică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează