INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ciro Immobile a dat lovitura şi a încasat două milioane de euro după golul marcat în weekend

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat luni, 03 aprilie 2017 10:22

Ciro Immobile, atacantul lui Lazio Roma, a marcat în victoria cu 2-1, de pe terenul lui Sassuolo şi a ajuns la 20 de goluri în acest sezon, ceea ce înseamnă că italianul va primi două milioane de euro în urma unui bonus promis de şefi.

Fostul jucător al lui Torino a semnat în vara lui 2016 cu Lazio un contract pe cinci sezoane cu un salariu de două milioane de euro pe sezon şi un bonus de alte două milioane de euro în cazul în care marchează 20 de goluri în acest sezon.

Vârful "biancoceleştilor" a marcat 18 goluri în Serie A prin reuşita din minutul 42 a partidei de pe Mapei Stadium şi alte două reuşite în Cupa Italiei prin care şi-a asigurat bonusul pus în joc.

Immobile s-a arătat extrem de mulţumit de performanţa sa, dar obiectivul său este altul pentru acest final de sezon.

"Este bine că marchez goluri, dar cel mai important lucru pentru mine este să ne calificăm în finala Cupei Italiei. Joc pentru a marca goluri, dar cum am mai spus, pentru mine contează ca echipa să câştige în urma acestor goluri" Ciro Immobile

Jucătorul de 27 de ani a fost adus în schimbul a 8,5 milioane de euro de la Sevilla şi este golgheterul lui Lazio în actuala ediţie de Serie A şi are şanse mari să repete performanţa din sezon în care a ieşit golgheter al campionatului italian cu Torino.

Lazio ocupă în acest moment locul patru în Serie A şi se află la doar patru puncte de podium datorită în mare parte golurilor lui Immobile. Formaţia din capitală se află şi în semifinalele Cupe Italiei şi are şanse mari să se califice mai departe după ce a învins-o pe AS Roma cu 2-0 în prima manşă.

sursa: corrieredellosport.it

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close