INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Immobile, internat după accidentul în care mașina lui s-a ciocnit violent cu un tramvai: „Un coșmar, am vrut să-mi protejez fetițele”

Ciro Immobile, implicat într-un accident violent. Foto: Instagram
Ciro Immobile, implicat într-un accident violent. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 13:54 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 19:05

Ciro Immobile (33 de ani), golgheterul lui Lazio, a scăpat cu răni minore, după ce bolidul său s-a ciocnit duminică violent cu un tramvai: „Mi-a fost teamă pentru fete, dar am avut noroc. Dacă am fi fost într-o mașină mai mică, o pățeam rău”.

Momente de spaimă trăite, duminică dimineața, de Ciro Immobile. Căpitanul lui Lazio a fost implicat într-un grav accident de circulație în Roma, SUV-ul cu care circula, un Land Rover, tamponându-se violent cu un tramvai. Din fericire, nimeni n-a suferit răni serioase, dar atacantul italian a fost dus la spital pentru investigații medicale. 

A fost internat cu fractură multiplă la a 11-a coastă și un traumatism puternic la coloana vertebrală, în timp ce Giorgia și Michela, fetițele sale aflate în spate, s-au ales mai mult cu sperietura.

Joan Laporta, prima conferință în scandalul de corupție: „Linșaj! Barcelona e victimă” + Atac dur la marea rivală: „Real, clubul regimului”
SPANIA
Joan Laporta, prima conferință în scandalul de corupție: „Linșaj! Barcelona e victimă” + Atac dur la marea rivală: „Real, clubul regimului”

Ciro Immobile, implicat într-un accident violent. Cine a trecut pe roșu?

„A fost o bubuitură incredibilă. M-am gândit doar să-mi protejez fetițele. A fost un coșmar, m-am temut pentru ele. E bine însă că atât noi, cât și conducătorul tramvaiului am scăpat cu consecințe minore și putem discuta”, le-a povestit prietenilor internaționalul de 33 de ani, care susține că vinovat pentru accident este conducătorul tramvaiului ce ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului. 

Dinamica ciocnirii n-a fost clarificată încă de anchetatori, în condițiile în care vatmanul declară că bolidul lui Ciro circula cu viteză mare și nu a respectat culoarea roșie a semaforului. Și acesta a ajuns la spital, urmând să rămână internat pentru șapte zile, după cum anunță Sportmediaset.

Mașina lui Ciro Immobile, complet distrusă. O doamnă și-a rupt o mână în tramvai 

Imaginile de pe camerele de supraveghere plasate în intersecție vor stabili cu exactitate cine e cel care are dreptate. Atât mașina lui Immobile, cât și tramvaiul cu care s-a ciocnit au fost sechestrate de poliție pentru cercetări. 

În tramvai se aflau opt persoane, care s-au ales cu răni ușoare, cu excepția unei doamne ce și-a rupt o mână. Una dintre fetițele lui Ciro s-a tăiat la o mână și are și o coastă fisurată. Potrivit medicilor, Immobile are nevoie de 10-15 zile de recuperare, urmând să rateze meciurile cu Torino și cu Inter, din această lună.

Citește și:

Viitorul lui Messi a fost decis! Președintele Barcelonei a lămurit misterul printr-un singur cuvânt

Ultrașii lui Napoli, atac oribil la adresa unui jucător al Milanului, înaintea returului din Liga Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
giuliano.junc
giuliano.junc  •  17 Aprilie 2023, 16:25

Domnule Scorpie tramvaiul nu are cum să fie ”vinovat” pentru accident; poate vatmanul. Dar nah... ”detalii”

Vezi toate comentariile (1)
Comentează