INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

City nu-l lasă pe Tevez să se transfere! "Vrea bani, nu e nefericit!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2010 00:00

Manchester City a refuzat cererea lui Carlos Tevez de a fi pus pe lista de transferuri a clubului, motivînd că atacantul argentinian nu îşi doreşte decît să forţeze mîna clubului pentru un contract mai bun.

Comunicatul dat publicităţii de City menţionează că Tevez este deja cel mai bine plătit fotbalist din echipă, dezminţind astfel zvonurile conform cărora ivorianul Yaya Toure ar avea un acord financiar superior valoric.

"Sîntem dezamăgiţi de situaţie şi mai ales de ceea ce a făcut reprezentantul lui Carlos. Cererea de transfer este în contrast cu ceea ce a declarat în ultimele săptămîni. Precizăm că am primit mai multe cereri de renegociere din partea agentului său în ultimele luni.

Roberto Mancini şi toţi cei de la club au fost sensibili la problemele lui familiale, de fiecare dată cînd a fost posibil i s-a permis să meargă în Argentina", precizează site-ul lui City.

Carlos Tevez, 26 de ani, evoluează la Manchester City din vara anului trecut şi mai are contract cu gruparea patronată de Abu Dhabi United Group pînă în 2014.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează