INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Clauza uriașă pe care i-a pus-o PAOK lui Răzvan Lucescu » Nu mai vrea să-l piardă ca în 2019!

Articol de - Publicat joi, 27 mai 2021 17:55 / Actualizat joi, 27 mai 2021 20:44

Răzvan Lucescu a semnat un contract pe trei sezoane cu PAOK Salonic și va avea o clauză de reziliere de 7 milioane de euro. În urmă cu doi ani, când antrenorul a plecat la Al-Hilal, era doar de două milioane.

În 2019, după ce a cucerit eventul în Grecia, Răzvan Lucescu a rupt contractul pe care îl avea la PAOK Salonic, trecând la Al-Hilal. Atunci, clubul saudit a plătit clauza de reziliere: două milioane de euro.

Întors la Salonic, tehnicianul în vârstă de 52 de ani a încheiat un acord pe trei sezoane, dar cu o clauză mult mai mare. Dacă vrea să întrerupă unilateral înțelegerea, trebuie să achite 7 milioane de euro!

Clauza uriașă pe care i-a pus-o PAOK lui Răzvan Lucescu » Nu mai vrea să-l piardă ca în 2019!
Răzvan Lucescu, în timpul primului mandat la PAOK, foto: Imago

Răzvan Lucescu are 1,7 milioane salariu, dar împărțit cu 7 asistenți

Potrivit jurnaliștilor de la Gazzetta.gr, Lucescu jr. va primi un salariu anual net de 1,7 milioane de euro (la care se adaugă bonusurile de performanță), dar această sumă include și retribuția membrilor staffului tehnic.

Răzvan Lucescu are 7 asistenți la PAOK: Cristiano Bacci (secund), Pantelis Konstantinidis (secund, responsabil pentru studierea adversarilor), Jose Moreira (antrenor de portari), Matteo Spatafora, Paolo Castorina, George Tsonakas (preparatori fizici) și Kyriakos Tsitiridis (analist video).

3 trofeea cucerit Răzvan Lucescu în precedentul mandat la PAOK Salonic: titlul de campion (2019) și două Cupe ale Greciei (2018, 2019)

68 de victoriia avut Lucescu jr. în 92 de meciuri (73,91% este procentul succeselor) pe banca lui PAOK în toate competițiile (12 egaluri, 12 înfrângeri)

Controversatul Ivan Savvidis i-a setat obiectivul lui Răzvan Lucescu la PAOK

Lucescu, primul antrenor care a reușit eventul în Grecia cu PAOK Salonic, va lucra din nou cu Ivan Savvidis, patronul alături de care a spus că a simțit cea mai presiune din carieră. „Pistolarul” Savvidis, poreclă pe care a primit-o după ce a intrat pe teren având un pistol la brâu, i-a setat un obiectiv îndrăzneț lui Răzvan Lucescu. 

„De la Răzvan Lucescu, arhitectul celor mai mari succese ale clubului nostru de până acum, care revine în familia PAOK, aşteptăm noi victorii şi trofee. Răzvan trebuie să apere şi să protejeze PAOK cu personalitatea şi experienţa sa. Obiectivul PAOK este să devină parte a elitei europene. Ne aşteaptă un drum dificil, dar nu intenţionăm să ne oprim”, a declarat Savvidis în presa din Grecia, citată de Antena Sport.

Citește și: 

Cum a reacționat Răzvan Lucescu când la TV a apărut salariul de la PAOK: „Ștergeți cifrele!”

Controversatul Ivan Savvidis i-a setat obiectivul lui Răzvan Lucescu la PAOK: „Să devenim parte a elitei europene”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  27 Mai 2021, 23:34

Clauza de reziliere e cu doua taisuri, cred ca lui Lucescu ii convine, e posibil sa incaseze chiar el cele 7 milioane daca-l da grecul afara.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează