INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Șocant: și-a scos penisul în timpul meciului, pentru a-și deruta adversarul! Fanii cer să fie dat afară

Gestul lui Geisson Perea // sursă foto: Twitter
Gestul lui Geisson Perea // sursă foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2022 00:06 / Actualizat joi, 20 octombrie 2022 00:33

Geisson Perea (31 de ani), fundaș columbian la echipa de primă ligă Independiente Sante Fe, a șocat la meciul de campionat cu Jaguares de Cordoba, pierdut (1-2): în încercarea de a distrage un adversar care se pregătea să execute o lovitură liberă, și-a lăsat șortul în jos și i-a arătat zona intimă.

Meciul dintre Jaguares de Cordoba și Santa Fe din etapa 18 a campionatului din Columbia a avut 3 goluri, un penalty ratat și o eliminare, dar alta a fost faza care a atras toată atenția.

Geisson Perea, integralist în apărarea lui Independiente, a apelat la o tactică nemaivăzută pentru a distrage un oponent care se pregătea să execute o lovitură liberă.

Ce se întâmplă după seria de „roșii” din UTA - FCSB » Unde se aplică suspendările
UTA - FCSB 2-2
Ce se întâmplă după seria de „roșii” din UTA - FCSB » Unde se aplică suspendările

Șocant: și-a dat pantalonii jos pentru a distrage adversarul pregătit să execute o lovitură liberă

Fundașul central în vârstă de 31 de ani și-a lăsat șortul în jos și i-a arătat adversarului zona intimă, momentul fiind transmis live, necenzurat, de televiziunea columbiană care a difuzat partida.

Tactica lui Perea a funcționat: adversarul nu a cadrat șutul, iar arbitrul nu l-a pedepsit, întrucât nu a văzut momentul. Mulți columbieni și fani ai fotbalului au fost iritați de gestul lui Perea și au cerut suspendarea sau chiar concendierea fotbalistului, care susține, potrivit Daily Mail, că gestul nu a fost intenționat:

„Îmi aranjam șortul. Când intru pe teren, o fac pentru a juca, nu sunt conștient că sunt filmat. Sunt om, am încercat doar să-mi aranjez șortul, nu am intenționat să-mi arată părțile intime”.

Geisson Perea a jucat de 19 ori în acest sezon pentru Independiente Santa Fe, care ocupă locul 8 în campionatul columbian.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

A început procesul lui Neymar! Cum s-a apărat vedeta lui PSG în timpul audierilor

Spaimă teribilă pentru un star de la Milan: casa lui a fost prădată de hoți » Iubita și copilul de 6 luni erau în locuință când s-a comis jaful

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
maradona79
maradona79  •  20 Octombrie 2022, 09:55

Ana-Maria Prodan a luat deja legatura cu jucatorul coulumbian pentru a-i propune un contract de reprezentare. Tineti aproape, gesepe va va tine la curent cu ultimele detalii.

maradona79
maradona79  •  20 Octombrie 2022, 09:54

Socant ar fi ca gesepe sa scrie exclusiv despre sport si nu despre starlete, scandaluri si trompe columbiene.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează