INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Condiția lui Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United: „Aveți grijă ce manager puneți!”

Cristiano Ronaldo nu-l mai suportă pe managerul Ralf Rangnick, foto: Imago
Cristiano Ronaldo nu-l mai suportă pe managerul Ralf Rangnick, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 11:55 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 14:17

Cristiano Ronaldo nu-l mai suportă pe managerul Ralf Rangnick, conform presei din Anglia, și le-ar fi cerut conducătorilor lui Manchester United să aducă un manager cu care să câștige titluri. Altfel, pleacă la vară, în ciuda unui contract scadent în 2023.

Cristiano Ronaldo joacă tare! La 36 de ani, câți are, e atât de disperat să mai câștige niște trofee încât i-a amenințat pe șefii lui Manchester United. 

Potrivit tabloidului Daily Star, deși are contract până-n 2023, Cristiano le-ar fi spus că la vară pleacă dacă nu aduc un manager capabil să-i readucă pe cei de la United în vârful ierarhiei Premier League și al Europei. 

Florin Tănase, victima propriilor obiceiuri: „Cine ar plăti 3 milioane de euro ar fi păcălit. Cade non-stop!”
FOTBALIST
Florin Tănase, victima propriilor obiceiuri: „Cine ar plăti 3 milioane de euro ar fi păcălit. Cade non-stop!”

Cristiano Ronaldo îi reproșează lui Ralf Rangnick sistemul de joc și pressingul 

Pe Ralf Rangnick, CR7 nu-l suportă, deși germanul l-a făcut căpitan. Sistemul acestuia, 4-2-2-2, nu-l avantajează. Și nici pressingul pe care-l cere neamțul din partea tuturor nu-i convine. E susținut și de faptul că situația lui United nu s-a îmbunătățit cine știe ce după demiterea norvegianului Ole-Gunnar Solskjaer. 

Planul e ca, din vară, Rangnick să preia o funcție de consilier în cadrul clubului și să ajute la alegerea noului manager. Potrivit mai multor cotidiene britanice, roș-albii au în vedere trei nume: Mauricio Pochettino, ex-Tottenham, în prezent la Paris Saint-Germain, Erik ten Hag (Ajax) și Brendan Rodgers (Leicester City).

32 de trofeeare CR7 în palmares, câștigate cu Sporting, Man. United, Real Madrid și Juventus. Cele mai importante, Liga Campionilor (5) și Euro 2016

Ofertă uriașă: 30 de milioane pentru Pogba 

Manchester United face eforturi pentru a-i prelungi lui Paul Pogba contractul scadent în vară. The Sun susține că i-ar fi oferit un salariu amețitor, 500.000 de lire sterline pe săptămână, adică 30 de milioane de euro pe an. 

Dacă acceptă, va deveni cel mai bine plătit fotbalist din istoria Premier League. Altfel, Martial va fi împrumutat, probabil Barcelonei, Lingard nu vrea să prelungească, la fel Edinson Cavani, în timp ce Donny van de Beek, Dean Henderson și Eric Bailly sunt nemulțumiți că joacă puțin și intenționează să se transfere la vară.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Jurnalistul care a anunțat transferul lui Messi la PSG, prezice venirea lui Zidane pe „Parc des Princes” » Când va fi noul antrenor al parizienilor

OFICIAL Philippe Coutinho s-a întors în Premier League! Cu ce echipă a bătut palma

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
michael
michael  •  07 Ianuarie 2022, 13:07

Mda.....Cică ”aveți grijă ce manager puneți, altfel plec, în vară” !! Ăsta este patron de club sau fotbalist? Cristinele, oricum vei pleca, definitiv!! Ți-a trecut vremea, ghetele în cui și ai grijă de Georgina, în rest.......

Vezi toate comentariile (1)
Comentează