INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Jurnalistul care a anunțat transferul lui Messi la PSG, e sigur de venirea lui Zidane pe „Parc des Princes”

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 11:00 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 12:24

Zinedine Zidane (49 de ani) este numele de antrenor vehiculat că îl va înlocui pe Mauricio Pochettino (49) pe banca celor de la PSG.

Venirea sa la Paris este dată ca o certitudine de Daniel Riolo, jurnalist la RMC, una dintre primele perosane care a anunțat transferul lui Leo Messi la Paris din vară.

„Zidane va fi antrenorul celor de la PSG cel târziu în iunie, a anunțat acesta potrivit AS.

Zidane este dorit din toamna anului trecut de șefii celor de la PSG, mai ales din cauza jocului slab prestat de parizieni sub comanda lui Pochetino, în ciuda faptului că la echipă s-au adus fotbaliști de mare valoare.

Iar o eventuală demitere a lui Pochettino la vară ar putea duce la întoarcerea antrenorului argentinian în Premier League. Acolo, destinația ar fi Manchester United, unde situația este una tensionată. 

Deși instalat la sfârșitul lunii noiembrie, antrenorul Ralf Rangnick nu mai ese dorit de jucători în continuare la echipă, astfel că Pochettino poate ajunge la „diavoli”.

Știm că Zizou este de la Marsilia, cunoaștem rivalitatea dintre Marsilia și Paris. După aceea, trebuie să vedem dacă dă prioritate laturii profesioniste. Numai timpul ne va spune. Zidane la PSG? Sincer să fiu, nu știu, nu am a vorbit cu el.

- Daniel Bettoni, secundul lui Zinedine Zidane

Zidane, vacanță de un an după despărțirea de Real Madrid

Zidane a decis să plece de la Real Madrid la sfârșitul sezonului trecut, acesta dorindu-și o pauză de un an după cum a anunțat Daniel Bettoni, unul dintre secunzii săi.

„Adevăraul este că a decis să-și ia un an liber, complet. Mi-a spus despre decizia sa de a lua o pauză completă. Ca întotdeauna, eu îi susţin deciziile. 

Este este antrenorul, el este cel care îşi asumă responsabilitatea, el este cel care trebuie să trăiască toate aceste momente cu presa, jucătorii ... Mi-a spus cu câteva luni înainte de finalul sezonului trecut”, a declarat acesta pentru sursa citată.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Zlatan Ibrahimovic, victima insultelor rasiste la derby-ul AC Milan - AS Roma » Mourinho a intervenit

Un fost dinamovist a provocat scandalul începutului de an în Ungaria: „Nu vom ceda în fața acestui șantaj”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează