INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Conducerea lui Arsenal va anunța la sfârșitul sezonului dacă va mai rămâne Wenger » Ce decizie susține presa din Anglia că s-a luat

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 13 aprilie 2017 11:05

Tehnicianul francez Arsene Wenger va mai rămâne încă 2 ani la Arsenal Londra, indiferent dacă va califica echipa în UEFA Champions League.

Anunțul oficial va fi făcut la finalul acestui sezon, deoarece conducerea lui Arsenal evită să facă publică noua înțelegere, deoarece Wenger este contestat de tot mai mulți fani, având în vedere rezultatele slabe ale echipei din ultimele meciuri.

Cu 7 înfrângeri în ultimele 12 partide, Arsenal este în pericol de a rata participarea în sezonul viitor în UEFA Champions League. Cu toate acestea, antrenorul de 67 de ani și conducerea londonezilor s-au înțeles în vederea prelungirii cu încă doi ani a actualei înțelegeri.
Mai mult, publicația The Telegraph susține că aceștia i-ar fi promis lui Wenger un post în conducerea clubului după ce își va termina noul contract.

Arsenal Londra se află în acest moment pe locul 6 în Premier League cu 54 de puncte, având 7 "lungimi" în spatele lui Manchester City, însă londonezii au un meci mai puțin disputat. Printre adversarii dificili pe care îi va întâlni formația antrenată de Wenger în cele 8 etape rămase până la final se numără Tottenham, Manchester United sau Everton.

Pe lângă campionat, Arsenal Londra mai este angrenată și în Cupa Angliei. Aceștia vor disputa pe 23 aprilie semifinala cu Manchester City.

12 trofeea câștigat Wenger în cele 21 de sezoane petrecute pe banca lui Arsenal: 3 campionate, 3 Cupe ale Angliei și 3 Cupe ale Ligii Angliei

Surse: dailystar.co.ukthesun.co.uktelegraph.co.uk

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dvd1
dvd1  •  13 Aprilie 2017, 14:46

e asteptat cu bratele deschise sa o preia pe Dinamo. Dinamo e singurul club din lume pe care Wenger ar accepta sa il antreneze dupa despartirea de Arsenal. Va avea asigurat si un post in conducerea clubului dupa ce termina cu antrenoratul. Si toate astea pe salarii de sute de milioane de euro

706409849468094
Radu Vernescu  •  13 Aprilie 2017, 13:13

12 trofee a câștigat Wenger în cele 21 de sezoane petrecute pe banca lui Arsenal: 3 campionate, 3 Cupe ale Angliei și 3 Cupe ale Ligii Angliei.......asta e de Caragiale : 2 steaguri la primarie + 3 la scoala de fete iata se fac 8 ... :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează