INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Conflict uriaș la Bayern Munchen între club și ultrași: poliția intervine!

Scenografia suporterilor lui Bayern Munchen // Foto: Getty
Scenografia suporterilor lui Bayern Munchen // Foto: Getty

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2020 10:15

BAYERN MUNCHEN // Autoritățile au fost sesizate de directorul executiv al clubului, Karl-Heinz Rummenigge, care a primit de la ultrasi o scrisoare cu jigniri și amenințări.

La Munchen ia amplore conflictul dintre ultrașii lui Bayern și directorul executiv Karl-Heinz Rummenigge. Tabloidul Bild a dezvăluit în această dimineață că fostul internațional a solicitat intervenția poliției la sediul clubului, după ce primit o scrisoare plină cu jigniri și amenințări din partea „Schickeria Munchen", gruparea cea mai radicală a suporterilor campioanei en titre a Germaniei. 

Oficialul a depus și o plângere împotriva acestui fanclub, cu care se află la cuțite de la meciul jucat de munchenezi în deplasare, la Hoffenheim. Atunci, Rummenigge i-a luat apărarea patronului celor de la „Hoffe", Dietmar Hopp, pe care ultrasii îl agresaseră de mai multe ori în timpul partidei, prin afișarea unor bannere cu înscrisuri jignitoare, gen „Hopp, fiu de târfă". 

La câteva zile după aceea, directorul executiv al lui Bayern a pornit o campanie de amploare împotriva acestui gen de manifestări, denumită „Roșu contra rasismului", la care cei din Schickeria au reacționat prompt cu un comunicat acid, pentru ca marți să-i expedieze scrisoarea amintită.

VEZI ȘI:

UEFA e cu ochii pe coronavirus dar nu modifică programul Euro 2020 » La noi, posibile alegeri peste Euro

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ali.bec
ali.bec  •  11 Martie 2020, 19:37
Postat de cpt.ahab pe 11 Martie 2020, 11:29

Cum, dom'le?! În Germania?! Țara civilizației supreme?!

Din ce gaura ai apărut meltene?

andreimelcul
andreimelcul  •  11 Martie 2020, 13:02
Postat de cpt.ahab pe 11 Martie 2020, 11:29

Cum, dom'le?! În Germania?! Țara civilizației supreme?!

Germania este o tara foarte civilizata. Mult peste Romania. oameni civilizati , economie puternica , oameni seriosi ....Evident ca exista in padure si uscaturi. Dar de la asta pana la a face misto unul ca tine e cale lunga. Vezi ca ai in Romania o gramada de poduri, drumuri, cai ferate.... construite de nemti ( normal ca in interesul lor ) acum 75 - 80 ani pe care inca le folosesti deoarece altele mai bune nu ai fost in stare sa faci. Asa ca lasa ironia si hai sa ne uitam prin jurul nostru ...poate si in oglinda

noname999
noname999  •  11 Martie 2020, 12:42
Postat de cpt.ahab pe 11 Martie 2020, 11:29

Cum, dom'le?! În Germania?! Țara civilizației supreme?!

Lasa ironia. E doar o tara, mult, mult mai civilizata ca Romania.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează