INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Antonio Conte, furios după ultimul eșec al lui Tottenham: „Dacă eu sunt problema, atunci sunt pregătit să plec”

Antonio Conte/ foto: Guliver/GettyImages
Antonio Conte/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2022 19:45 / Actualizat joi, 24 februarie 2022 20:40

Tottenham a pierdut cu Burnley, scor 0-1, într-un meci restant din etapa cu numărul 13 din Premier League. După meci, Antonio Conte, antrenorul londonezilor, a fost foarte nervos și a lăsat de înțeles că ar putea părăsi echipa în perioada imediat următoare.

Tottenham a rămas pe locul 8 după această înfrângere, cu 39 de puncte obținute în 24 de meciuri jucate, la 7 distanță de locurile de Champions League.

Ședință extraordinară la UEFA în urma războiului din Ucraina! Noile planuri pentru finala Ligii Campionilor, barajul CM + Contractul cu Gazprom, rupt?
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Ședință extraordinară la UEFA în urma războiului din Ucraina! Noile planuri pentru finala Ligii Campionilor, barajul CM + Contractul cu Gazprom, rupt?

Antonio Conte: „Dacă eu sunt problema, atunci sunt pregătit să plec”

Imediat după înfrângerea cu Burnley, Antonio Conte, sosit la Tottenham în noiembrie 2021, a vorbit despre posibilitatea de a pleca de la echipa londoneză. Când a fost întrebat de jurnaliștii englezi dacă va fi pe bancă la meciul de sâmbătă cu Leeds, Conte a plecat de la interviu fără să răspundă.

„Am venit aici să ajut clubul, dar dacă se constată că eu sunt problema, atunci sunt pregătit să plec. Nu sunt obișnuit cu asemenea situații. Fac tot ce e posibil, dar rezultatele nu se schimbă. Sunt deschis să fac tot ceea ce dorește clubul.

Vreau să ajut, dau tot ce am eu mai bun. Lucrez 20 de ore pentru Tottenham, iar restul de 4 le dorm, dar se pare că nu e suficient. Pentru mine, situația de acum e inacceptabilă”, a spus Conte potrivit BBC.

22 de meciuria stat Antonio Conte pe banca lui Tottenham, până în acest moment

Rezumatul VIDEO. Burnley - Tottenham 1-0

Citește și:

Implozie la barajele pentru Campionatul Mondial! 3 naționale NU mai vor să joace în Rusia: „FIFA și UEFA să intervină”

Clubul Schalke 04 a scos „Gazprom” de pe tricouri, în urma protestului ziariștilor de la Bild

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează