INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PAOK - AEK 0-0

Continuă războiul lui Răzvan Lucescu în Grecia: „AEK are mentalitate de echipă mică”

Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, a criticat jocul rivalilor în prima manșă a „sferturilor” Cupei Greciei, 0-0 la Salonic
Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, a criticat jocul rivalilor în prima manșă a „sferturilor” Cupei Greciei, 0-0 la Salonic

Articol de - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 16:18 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 16:19

Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, a criticat jocul rivalilor în prima manșă a „sferturilor” Cupei Greciei, 0-0 la Salonic: „Tot ce a făcut AEK a fost să tragă de timp și să rupă jocul cu faulturi". 

Conflictul lui Răzvan Lucescu, de trei ani, cu AEK nu încetează nici acum. Antrenorul lui PAOK, care acuza clubul atenian că „a furat" titlul din 2019, dar care a fost curtat chiar de AEK în vară, înainte de a se întoarce la Salonic, i-a ironizat pe galben-negri și miercuri seară, după meciul direct din prima manșă a „sferturilor" Cupei Greciei. 

Moruțan, destinație surprinzătoare! Ce vrea să facă Galatasaray cu banii
STRANIERI
Moruțan, destinație surprinzătoare! Ce vrea să facă Galatasaray cu banii

PAOK a dominat, fără a reuși să învingă. Doar 0-0 pe „Toumba". Returul, săptămâna viitoare.

Răzvan Lucescu: „Nu am văzut nicio diferență"

„Nu mă așteptam la o asemenea abordare din partea lui AEK. Am fost surprins. O mentalitate de echipă mică", a declarat antrenorul în vârstă de 52 de ani, șase petrecuți în prima ligă elenă.

Răzvan nu s-a oprit. „Nu am văzut nicio diferență între AEK și formațiile mai slab clasate, formații mici, care vin aici și joacă defensiv. Tot ce a făcut AEK a fost să tragă de timp și să rupă jocul cu faulturi".

Tehnicianul crede că „presiunea este pe adversari, chiar dacă vor fi acasă. Dacă înscriem un gol, noi ne vom califica".

Împotriva lui Olympiakos în semifinale?

Dacă trece de AEK, Lucescu va avea cel mai dificil duel în semifinale. Foarte probabil, o va înfrunta pe Olympiakos, deși campioana a pierdut turul cu Panaitolikos, 1-2 în deplasare.

Citește și: 

Diego Simeone, furios, după ce autocarul lui Atletico a fost atacat cu pietre: „Protecția a lipsit cu desăvârșire”

Ronaldo, pus la punct, după ce s-a luat de Rangnick: „Se crede mai mare decât clubul!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
m3lku
m3lku  •  20 Ianuarie 2022, 19:22

nu știu ce fumează răzvan, dar din rezumat pare c-a scăpat ușor cu egal

Vezi toate comentariile (1)
Comentează