INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL SOCIEDAD - ATLETICO 2-0

Diego Simeone, furios, după ce autocarul lui Atletico a fost atacat cu pietre: „Protecția a lipsit cu desăvârșire”

Articol de - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 14:03 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 14:07

Ultrașii lui Real Sociedad i-au speriat pe jucătorii lui Atletico Madrid. Au spart trei geamuri ale autocarului. „Unii ar fi trebuit să pregătească meciul și nu l-au pregătit”, a declarat antrenorul lui Atletico, după 0-2 cu Real Sociedad, în „optimile” Cupei Spaniei

După un sezon fantastic, campioana Spaniei, Atlético suferă. Locul 4 în LaLiga, 16 puncte în spatele liderului Real, învinsă de Bilbao în semifinalele Supercupei, 1-2 la Riad, și eliminată din „optimile" Copei del Rey, 0-2 cu Sociedad. A doua înfrângere într-o săptămână în fața unei echipe basce.

De ce încă tace Boloni » Ce mai așteaptă de la Răzvan Burleanu
SELECȚIONER
De ce încă tace Boloni » Ce mai așteaptă de la Răzvan Burleanu

Diego Simeone: „I-am zis să le transmite salutări”

La San Sebastian, „los colchoneros" au trecut prin clipe de panică înaintea meciului. Ultrașii gazdelor au așteptat autocarul madrilenilor, profitând că poliția nu-i proteja pe oaspeți, asaltându-l cu pietre și spărgând trei geamuri. Din fericire, nimeni n-a fost rănit.

Diego Simeone nu putea trece peste acel episod. „Înțeleg că fanii lui Real Sociedad sunt mereu în acel loc. Tocmai din acest motiv, acolo aveam nevoie de protecție și a lipsit cu desăvârșire", a declarat antrenorul lui Atleti, adăugând: „Atacul asupra noastră nu a influențat partida. I-am spus asta și lui Imanol".

I-a reproșat însă ceva lui Imanol Alguacil. Că nimeni nu i-a păzit pe el și pe jucătorii săi în afara stadionului: "I-am zis să le transmite salutări oamenilor care ar fi trebuit să pregătească meciul și nu l-au pregătit".

Imanol Alguacil: „Aceia nu sunt suporterii noștri”

Tehnicianul basc i-a cerut scuze lui Cholo: „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Aceia nu sunt suporterii noștri. Fanii sunt cei care ne-au încurajat în arenă".

Citește și: 

Moruțan, destinație surprinzătoare! Ce vrea să facă Galatasaray cu banii

Ronaldo, pus la punct, după ce s-a luat de Rangnick: „Se crede mai mare decât clubul!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează