INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

„Galacticii”, din nou împreună » Conversație senzațională între Ronaldo, Beckham, Casillas și Figo

Ronaldo a purtat discuții alături de foștii săi colegi de la Real Madrid // sursă foto: Guliver/gettyimages +33   FOTO
Ronaldo a purtat discuții alături de foștii săi colegi de la Real Madrid // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2020 21:47

Ronaldo Nazario (43 de ani) a reușit să adune o bună parte din echipa legendară a lui Real Madrid de la începutul anilor 2000 și a vorbit cu foștii săi colegi în direct pe contul său de Instagram.

Brazilianului i s-au alăturat „galacticii” Roberto Carlos (46 de ani), David Beckham (44 de ani), Iker Casillas (38 de ani) și Luis Figo (47 de ani).

În cadrul discuției ce a durat aproximativ o oră, cei 5 jucători legendari „blanco” au vorbit în principal despre timpul petrecut împreună la clubul madrilen.

Ronaldo către Beckham: „Ar trebui să îți mulțumesc pentru toate acele pase”

Conversația dintre Ronaldo și Beckham a atras cei mai mulți spectatori, cei doi vorbind în limba engleză.

În timpul discuției, Ronaldo l-a provocat pe David Beckham la o partidă amicală de tenis: „Trebuie să ne întâlnim cândva și să jucăm tenis: este sportul meu favorit acum. Nu mai pot juca fotbal, am o accidentare... de fiecare dată când joc îmi rup ceva. Așa că acum joc tenis, îmi place foarte mult”, a dezvăluit Ronaldo.

„Galacticii”, din nou împreună » Conversație senzațională între Ronaldo, Beckham, Casillas și Figo

De asemenea, Ronaldo nu a ratat oportunitatea de a-l lăuda pe Beckham pentru evoluțiile sale din teren.

„Pentru mine, ai fost unul dintre cei mai buni mijlocași ai tuturor timpurilor, prin felul în care atingeai mingea, puteai să o trimiți oriunde voiai, chiar și fără să te uiți la mine, tot reușeai să îmi trimiți mingea. Ar trebui să îți mulțumesc pentru toate acele pase. Ai fost incredibil”, i-a transmis brazilianul fostului său coechipier.

Luis Figo: „Timpul petrecut împreună a fost special”

Portughezul Luis Figo a vorbit cu Ronaldo despre timpul pe care aceștia l-au petrecut împreună la Real Madrid.

„Timpul petrecut împreună a fost special, asta ne-a permis să câștigăm. Deși eram jucători foarte cunoscuți, toți știam ce avem de făcut și cum trebuia să muncim”, a spus Figo.

Roberto Carlos: „A fost fantastic că am jucat la Real în același timp”

Fostul fundaș stânga brazilian a fost următorul invitat al lui Ronaldo, ocazie cu care Roberto Carlos și-a amintit cu plăcere de anii petrecuți alături de ceilalți „galactici” în tricoul Realului.

„Îmi amintesc de acele momente cu foarte multă mândrie. A fost fantastic că am jucat toți la Real în același timp”, a dezvăluit Roberto Carlos.

„Galacticii”, din nou împreună » Conversație senzațională între Ronaldo, Beckham, Casillas și Figo

Iker Casillas: „Infarctul pe care l-am suferit a fost un șoc extraordinar”

Ultimul participant la ședința video a lui Ronaldo a fost portarul Iker Casillas. În timpul discuției, Ronaldo l-a întrebat pe acesta despre infarctul suferit anul trecut, pe care Casillas l-a descris drept un „șoc extraordinar”.

„Am avut noroc că s-a întâmplat pe terenul de antrenament, asta mi-a salvat viața. Le voi fi recunoscător medicilor toată viața. Dacă mi s-ar fi întâmplat oriunde altundeva, sunt sigur că nu aș fi fost aici, vorbind cu tine în acest moment”, a spus fostul portar spaniol.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+29 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo la Real Madrid nu mai e un scenariu SF » Prietenul portughezului face dezvăluiri, iar Juventus ar fi de acord!

Camp Nou, pus la dispoziția medicilor pentru un studiu clinic prin care ar putea fi descoperit un tratament împotriva coronavirusului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close