INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Finala Copei Libertadores, 100% braziliană! Santos și Palmeiras se vor bate pentru trofeu, după ce le-au eliminat pe Boca Juniors și River Plate

Santos - Boca Juniors 3-0 // foto: Imago
Santos - Boca Juniors 3-0 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 10:29 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 10:42

Santos s-a calificat în finala Copei Libertadores, cea mai importantă competiție inter-cluburi din America de Sud, după ce a învins Boca Juniors în returul semifinalelor, scor 3-0.

  • Finala Copei, dintre Palmeiras și Santos, se va juca pe 30 ianuarie, la Rio de Janeiro, pe „Maracana”.

Astfel, finala va fi una braziliană, Santos urmând a întâlni Palmeiras în ultimul act. În tur, Boca Juniors și Santos au remizat, scor 0-0. În returul din Brazilia, Santos a câștigat la scor de neprezentare, 3-0, grație golurilor reușite de Pituca, Soteldo și Braga.

Palmeiras - Santos, finala Copei Libertadores 2020

Palmeiras s-a calificat cu emoții în finală. Brazilienii au câștigat meciul tur cu River Plate cu 3-0, dar acasă aproape au clacat! River a câștigat cu 2-0, prin golurile lui Rojas și Borre, și a avut un gol anulat în minutul 52! Dacă ar fi fost validat, meciul ar fi mers în prelungiri.

Ultima ediție a Copei a fost câștigată tot de o echipă din Brazilia, Flamengo, care a învins-o pe River Plate cu 2-1 pe 23 noiembrie 2019.

VIDEO. Cele mai frumoase goluri marcate de Santos în 2020

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ianis Hagi, cel mai incisiv pasator din Scoția! Ce mesaj a primit de la fosta echipă

Presa turcă aruncă bomba! Marius Șumudică, dorit de unul dintre marile cluburi din Istanbul » De ce ar depinde mutarea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează