INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

CORONAVIRUS. Carlo Ancelotti l-a dat de gol pe Jurgen Klopp! Ce i-a spus germanul: „Ăsta a fost un act criminal!”

3 Ligi ale Campionilor are Carlo Ancelotti în palmares; o dată s-a impus și Jurgen Klopp în cea mai importantă competiție intercluburi, chiar sezonul precedent +31   FOTO
3 Ligi ale Campionilor are Carlo Ancelotti în palmares; o dată s-a impus și Jurgen Klopp în cea mai importantă competiție intercluburi, chiar sezonul precedent

Articol de - Publicat duminica, 29 martie 2020 09:50

Carlo Ancelotti (60 de ani), managerul lui Everton, vorbește despre cum se va schimba lumea, cum se va schimba fotbalul după pandemia de coronavirus.

Italianul Carlo Ancelotti, o voce puternică a antrenorilor, vorbește despre coronavirus și despre cum se va transforma lumea în urma acestei pandemii.

Carlo Ancelotti: „Dacă nu se va putea relua sezonul, amin"

Într-un interviu pentru Corriere dello Sport, actualul manager al lui Everton face public ce i-a transmis Jurgen Klopp legat de un meci care nu ar fi trebuit să se joace cu spectatori.

Poate nu ar fi trebuit să se joace deloc. Liverpool - Atletico (2-3, returul „optimilor” Ligii Campionilor”. 

Klopp mi-a spus că disputarea acelei partide în asemenea condiții a fost un act criminal", a tunat tehnicianul italian. Ancelotti nu se gândește la fotbal: „E ultima mea preocupare acum. Dacă putem încheia sezonul, e bine, dacă nu, Amin". Completează:  „Sunt prostii să afirmi că e nevoie de trei săptămâni de pregătire. E o glumă. Pregătirea e un mit fals. Vara, după opt zile, călătorim deja în Orient sau în Statele Unite. Ne antrenăm jucând. Important este ca data de restart a stagiunii să fie aceeași pentru toți".

Carlo Ancelotti: „Să ne pregătim pentru o contracție generală"

Carlo Ancelotti caută profunzimea acestor zile extreme. „Trăim o viață cu care nu eram obișnuiți și care ne va schimba mult. Sper să ne schimbe pe toți, începând cu fotbalul. Economia se va schimba la toate nivelurile, drepturile TV vor avea o valoare mai mică, jucătorii și antrenorii vor câștiga mult mai puțin, biletele nu vor mai fi scumpe pentru că nici oamenii nu vor mai fi plătiți cu atâția bani", e convins Ancelotti. „Să ne pregătim pentru o contracție generală".

„Apa lagunei Veneției n-a fost niciodată atât de limpede și curată, aerul s-a schimbat, străzile goale sunt spectaculoase. Ar fi fost într-adevăr frumos dacă totul nu ar fi fost cauzat de pandemie, dacă prețul plătit nu ar fi viața distrusă a mii de oameni. Aceasta este o revoltă a Pământului împotriva Omului" - Carlo Ancelotti, manager Everton

+27 FOTO

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre coronavirus:

EXCLUSIV Cum se resimte pandemia de coronavirus la 10.000 km depărtare de România: „Urmează zile vitale”

Recomandări șocante în Elveția din cauza pandemiei de coronavirus: „Vă rugăm să vă scrieți testamentele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
cristealaur
cristealaur  •  29 Martie 2020, 17:23

Klopp n-a zis ca din cauza virusului a pierdut....a zis ca nu trebuia sa se joace....cum nici meciul Atalanta - Valencia nu trebuia sa se dispute....ce a urmat dupa....dar isi dau cu parerea tot felul de cocalari...semintze mai avetzi?

2000euroman
2000euroman  •  29 Martie 2020, 16:49
Postat de Flandorfer Christian pe 29 Martie 2020, 14:56

De acord trebuie înghețat sezonul cine e lider în campionat gata trofeul la champions league anulat sezonul

deci la ucl anulezi dar la campionate nu. chiar asta spun astia de la uefa ca asa ceva nu o sa se intample niciodata. cum sa ii dai titlu lui juventus ca are un amarat de punct peste locul 2 cu vreo 10 etape inca de jucat. adica wtf? si cu retrogradarea cum faci? si sa le dai titlu pentru ce? ca anul asta sigur nu se mai joaca fotbal in europa.

124983635722954
Flandorfer Christian  •  29 Martie 2020, 14:56
Postat de Calin Radulescu pe 29 Martie 2020, 14:41

Are dreptate Klopp ... UEFA e absolut criminala... Ceferin are doar bani, bani si iar bani in cap... Asta vrea si acum sa joace "turca" sa mai faca niste bani... Da-l naibii de fotbal, da-l naibii de turism... Stam la noi in oras cuminti 1 an pana apare vaccinul si nu se mai misca nimeni nicaieri, ramanem cu granitele inchise si nu mai jucam "TURCA"... Cand apare un tratament sa circule fiecare liber si dam drumul la TURCA cu mingea

De acord trebuie înghețat sezonul cine e lider în campionat gata trofeul la champions league anulat sezonul

Vezi toate comentariile (6)
Comentează