INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

CORONAVIRUS / Cosmin Moți, după ce a aflat că patronul lui Ludogoreț este infectat: „În acel moment mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva”

6 titluri de campion are Moți cu Ludogoreț
6 titluri de campion are Moți cu Ludogoreț

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 08:32

Cosmin Moți (35 de ani), fundașul central al celor de la Ludogoreț, a oferit primele declarații după ce a aflat că patronul său, Kiril Domușciev (50), a anunțat că este infectat cu COVID-19.

#vafibine Campanie GSP » Peste 130 de vedete din sportul românesc, de la Mutu la Chivu și Cristina Neagu, au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva, pentru că am multe apeluri pierdute cu numere de România. Am văzut anunțul patronului nostru, îmi pare rău, dar totul va fi bine.

Noi, jucătorii, suntem în vacanță pentru opt zile, suntem ok. Suntem la Razgrad, nu pe la Varna, cum spuneau unii. La noi în bază nu intră nimeni, toată lumea e ok. Suntem cu familiile, o să vedem cât durează perioada asta, pentru că probabil se va prelungi”, a spus Moți, potrivit Fanatik.

Patronul lui Ludogoreț are coronavirus

Domușciev, unul dintre cei mai bogați bulgari și patronul lui Ludogoreț, a anunțat pe Facebook că a ieșit pozitiv la ultimul test legat de COVID-19. Inițial, testul fusese negativ.

„Dragi prieteni, după un prim test negativ pentru COVID-19, am simțit o stare de rău ulterioară și am repetat testul, care a ieșit pozitiv. Respect toate cerințele impuse pentru carantină, sunt izolat și, în aceste momente, mă tratez. 

Mulțumesc profesioniștilor din sănătate care au grijă de mine. Cred că mă voi face bine în curând și voi fi alături de voi. Urmați toate regulile, dar nu vă temeți. Vom învinge și acest virus!", a scris Domușciev pe Facebook. 

VIDEO / Euro 2020, amânat cu un an

Citește și alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

 1.  EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
   
 2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 6 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
   
 3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
   
 4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
   
 5. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
   
 6. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
   
 7. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează