INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - DORTMUND

UPDATE Kylian Mbappe a primit rezultatul analizelor » Starul lui PSG NU are coronavirus

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2020 21:21

Kylian Mbappe (21 de ani), atacantul lui PSG, acuză o stare febrilă şi dureri în gât, fiind diagnosticat inițial cu angină. 

  • Mbappe nu s-a antrenat luni, iar prezenţa în echipa lui Tuchel e pusă sub semnul întrebării pentru duelul cu Borussia Dortmund din „optimile” Champions League (miercuri, 11 martie, ora 22:00, liveTEXT pe TV Telekom Sport 2, TV Digi Sport 2 și Look Sport).

UPDATE 22:45

Mundo Deportivo anunță că Mbappe a primit rezultatele testului de coronavirus în această seară. Analizele au ieșit NEGATIVE, însă atacantul nu va putea evolua în confruntarea cu Borussia Dortmund, nefiind 100% apt din punct de vedere fizic.

UPDATE 21:45 

Francezii de la L’Equipe anunță că oficialii lui PSG au decis totuși să-l testeze pe Mbappe pentru a fi siguri că nu suferă de coronavirus. Rezultatul se va afla în această noapte sau miercuri dimineață, deși se ziariștii francezi susțin că analizele vor ieși negative.

Știrea inițială

PSG are de recuperat un dezavantaj minim pentru a forţa pasul în „sferturile" Ligii Campionilor, însă dincolo de obstacolul scorului din tur (1-2) şi al absenţei suporterilor pe „Parc des Princes", din cauza pericolului major al infectării cu coronavirus, formaţia lui Thomas Tuchel tremură şi pentru golgeterul său. 

Kylian Mbappe nu s-a antrenat deloc luni, acuzând nu doar dureri în gât, dar şi o stare febrilă. Imediat s-a declanşat panica, a fost izolat de restul grupului, doar că atacantul francez a fost diagnosticat cu angină acută.

Cavani e pregătit

„Nimic dramatic, problemă care se rezolvă cu tratament, numai că parizienii sunt în criză de timp şi riscă să nu-l pună pe picioare ca să intre titular, chiar dacă doctorii sunt optimişti", a dezvăluit cotidianul L'Equipe.

În cazul în care nu va fi 100% apt, PSG ia în calcul înlocuirea lui contra Borussiei Dortmund cu Cavani, care a fost testat la ultimul antrenament lângă Sarabia, cu Neymar şi Di Maria completând ofensiva. Dacă Mbappe se vindecă, Sarabia ori Di Maria dispare din echipa de start, argentinianul având şi unele dureri la coapsă. O veste foarte bună a primit Tuchel de la Thiago Silva, căpitanul scăpând de accidentare şi fiind OK să reintre.

30 de goluriîn 32 de meciuri în toate competiţiile are Mbappé în acest sezon la PSG. Şase goluri în ultimele trei partide

400 de poliţiştisunt mobilizaţi de Prefectura din Paris pentru a supraveghea jocul programat fără spectatori pe Parc des Princes

VEZI ȘI:

CORONAVIRUS // Toată Italia a fost închisă, dar meciurile din Champions League și Europa League se joacă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează