CAMPIONATE  ·  ESPANYOL

CORONAVIRUS / Espanyol are 6 jucători și antrenori atinși de COVID-19

Espanyol, o nouă echipă din Europa afectată de coronavirus
Espanyol, o nouă echipă din Europa afectată de coronavirus

Articol de - Publicat miercuri, 18 martie 2020 08:56

După Valencia, cu 35% dintre jucători și membrii staff-ului tehnic infectați cu coronavirus, clubul catalan a intrat și el la izolare. Dar e posibil ca numărul celor bolnavi să crească la Espanyol.

Veștile proaste vin una după alta. În țările grav afectate de coronavirus, fotbalul suferă și el. Tot mai mult. După ce Valencia a anunțat că nu mai puțin de 35 la sută dintre jucători și membrii staff-ului tehnic au contractat COVID-19, Espanyol se confruntă cu aceeași mare problemă.

Espanyol, 6 jucători și antrenori atinși de coronavirus

Potrivit comunicatului făcut de clubul catalan, șase fotbaliști și antrenori au fost infectați, precizând că „toți prezintă simptome ușoare și respectă recomandările autorităților sanitare". 

Întreaga echipă a intrat deja în carantină. Totuși, susține Marca, este foarte posibil ca numărul celor bolnavi să crească, pentru că alb-albaștrii au oprit pregătirea doar în urmă cu câteva zile. Și au fost în cantonament chiar săptămâna trecută.

VIDEO / Euro 2020, amânat cu un an

Citește și alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

 1.  EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
   
 2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 6 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
   
 3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
   
 4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
   
 5. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
   
 6. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
   
 7. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendatăCTP, atac dur la adresa lui Marcel Ciolacu: „Ce mi se pare cu adevărat șocant este...„
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 11 - Brescia Romena
TVR 1
17:00 Fotbal, Premier League
Liverpool - Burnley
Eurosport
17:30 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - FC Voluntari
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Fotbal, La Liga
Osasuna - Celta Vigo
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
18:15 Fotbal, Serie A
Lazio - Sassuolo
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
19:30 Fotbal, Premier League
Sheffield Utd - Chelsea
Eurosport
20:30 Fotbal, La Liga
Valladolid - Barcelona
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Brescia - Roma
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Brighton - Manchester City
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Juventus - Atalanta
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, Serie A
Atletico Madrid - Betis
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1