INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

CORONAVIRUS. Hertha Berlin intră în carantină » Al doilea caz în Bundesliga

Articol de - Publicat marti, 17 martie 2020 13:37

Hertha a anunțat în această dimineață primul caz pozitiv de COVID-19 și intrarea în carantină a întregului lot pentru 14 zile.

Hertha a anunțat primul caz pozitiv: „Un jucător de la prima echipă a testat pozitiv la coronavirus și din acest motiv s-a decis intrarea în carantină a întregului lot berlinez și a staff-ului tehnic pentru 14 zile. Există un plan individual de antrenamente și vom vedea dacă apar și alte persoane infectate”.

Alte cazuri în fotbalul german:

 Miercurea trecută apăruse un caz în 2. Bundesliga, Timo Hübers, de la Hannover, ce a luat aceeași măsură de izolare a echipei în următoarele două săptămâni. Apoi Luca Kilian, de la Paderborn, a devenit întâiul fotbalist din Bundesliga îmbolnăvit de COVID-19.

Citește și alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

 1. EURO 2020 ar putea fi amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici. 
   
 2. Champions League și Europa League au fostsuspendate. Pandemia de coronavirus a dus la amânarea tuturor partidelor din Champions League și Europa League care urmau să aibă loc în această săptămână (16-22 martie)
   
 3. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
   
 4. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
   
 5. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
   
 6. Ivan Garcia Cortina, câștigător în această săptămână al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
   
 7. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
   
 8. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus!

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează