INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

CORONAVIRUS. Neymar, avertisment în pandemie: „Nu virusul circulă. Persoanele îl fac să circule”

Neymar, sursa: Getty
Neymar, sursa: Getty

Articol de - Publicat marti, 17 martie 2020 11:48

Brazilianul lui PSG, Neymar (28 de ani), le cere tuturor oamenilor să nu mai iasă din casă pentru a nu mai răspândi coronavirusul.

În pauză, după ce Ligue 1 a fost suspendată, brazilianul Neymar e îngrijorat de răspândirea accelerată a virusului ucigaș.

Starul brazilian crede că oamenii sunt de vină pentru faptul că s-a ajuns la pandemie de coronavirus. Și le cere să nu mai iasă din casă.

#vafibine Campanie GSP » Peste 130 de vedete din sportul românesc, de la Mutu la Chivu și Cristina Neagu, au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

A postat o poză cu un mesaj puternic scris în franceză, portugheză și engleză: „Nu virusul circulă. Persoanele îl fac să circule”. 

Neymar a scris: „Urmați recomandările”. „Stați acasă!”. Și „spălați-vă pe mâini!”

CORONAVIRUS. Neymar, avertisment în pandemie: „Nu virusul circulă. Persoanele îl fac să circule”
Sursa: Instagram

Citește și alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

 1. EURO 2020 ar putea fi amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici. 
   
 2. Champions League și Europa League au fostsuspendate. Pandemia de coronavirus a dus la amânarea tuturor partidelor din Champions League și Europa League care urmau să aibă loc în această săptămână (16-22 martie)
   
 3. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
   
 4. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
   
 5. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
   
 6. Ivan Garcia Cortina, câștigător în această săptămână al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
   
 7. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
   
 8. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus!
   

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează