INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Neymar i-a îndemnat pe francezi să stea în case, apoi a fugit în Brazilia

Articol de - Publicat miercuri, 18 martie 2020 16:14

Neymar, starul celor de la PSG, s-a întors în țară împreună cu Thiago Silva, căpitanul roș-albaștrilor. Au plecat chiar înaintea închiderii Hexagonului.

După ce PSG a suspendat orice activitate la club, anumiți jucători străini au ales să plece din Franța. Primul a fost Neymar, care s-a întors în Brazilia de teama COVID-19, care lovește violent Europa. A reușit să plece împreună cu Thiago Silva chiar înaintea închiderii Hexagonului.

„Nu virusul circulă. Persoanele îl fac să circule!”

Starul auriverde e îngrijorat de răspândirea accelerată a virusului ucigaș. Neymar crede că oamenii sunt de vină pentru faptul că s-a ajuns la pandemie de coronavirus. Și le cere să nu mai iasă din casă. A postat o poză cu un mesaj puternic scris în franceză, portugheză și engleză: „Nu virusul circulă. Persoanele îl fac să circule!”. 

Neymar a scris: „Urmați recomandările. Stați acasă și spălați-vă pe mâini!”. Și totuși, în loc să rămână în casă, a preferat lungă călătorie spre țara sa. 

VIDEO / #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Vezi cum e afectat sportul mondial de coronavirus:

 1. EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
   
 2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 6 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
   
 3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
   
 4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
   
 5. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
   
 6. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
   
 7. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează