CAMPIONATE  ·  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS // Răzvan Marin - Tudor Băluță tandem și la „închidere”, și la bucătărie: „Acum vrem să facem un somon”

Duminica, 15 Martie, 18:42

Răzvan Marin (23 de ani) este izolat în acest moment la Amsterdam din cauza coronavirusului. Mijlocașul lui Ajax a povestit cât de grea e situația în acest moment și cum e afectat programul echipei.

„Eu sunt sănătos. Am avut o ședință la echipă acum două zile în care ni s-a spus să nu călătorim, să încercăm să stăm la noi acasă, să ne spălăm des pe mâini, ce se spune peste tot. Situația însă a devenit mai grea aici.Au depășit 1.200 de cazuri astăzi, au murit și 8 persoane. De mâine se vor închide și toate restaurantele, școlile, grădinițele sunt deja închise. 

Inițial aveam program de antrenament luni, marți și miercuri, dar se poate schimba de pe o zi pe alta. Se tot agravează situația. Nu știu momentan. Probabil se va închide tot. Niciun fotbalist nu a avut virusul aici, dar din ce știu eu nici nu s-au făcut foarte mult teste. Vom vedea probabil săptămâna următoare. Mi-aș dori să nu aibă nimeni.”, a declarat Răzvan Marin la TV Digi Sport.

Răzvan Marin rămâne în casă

Răzvan Marin urmează sfatul autorităților și rămâne în casă. Mijlocașul lui Ajax are un musafir special, pe Tudor Băluță, mijlocaș împrumutat de Brighton la Ado Den Haag.

„Acum sunt cu Băluță. Stăm aproape unul de celălalt. Gătim împreună, ne mai petrecem timpul, nu avem ce face. Acum vrem să facem un somon cu puțin orez și cu o salată lângă”, a povestit Răzvan Marin.

Vezi și:Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (1)

apetulburi  •  15 Martie 2020, 21:04

Niste copii cuminți si sportivi minunați, cu siguranță va veni vremea cand se va scrie mult mai mult despre ei. Bravo băieți!!! #Respect tuturor cadrelor medicale din România pentru tot ceea ce fac in aceste zile pentru noi !!! ADEVARATII EROII DE ASTAZI, SUNTETI VOI DRAGILOR CADRE MEDICALE !!!!

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1