INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

CORONAVIRUS. Și Rusia și-a suspendat campionatul

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2020 14:17

Rusia suspendă campionatul până pe 10 aprilie. Decizia a fost luată după ce în week-end partidele s-au jucat în condiții speciale.

Rusia era printre singurele campionate care își mai disputa partidele, în ciuda pandemiei de coronavirus, alături de Serbia, Turcia, Ucraina, Belarus şi Ungaria. Serbia, însă, a anunțat ieri că suspendă toate competițiile fotbalistice, fiind printre țările unde s-a jucat fotbal în weekend. 

Astăzi, și Federația Rusă a luat decizia de a suspenda partidele până pe 10 aprilie!

Ionuț Nedelcearu (23 de ani), fundașul român de la Ufa, a jucat duminică în partida împotriva lui ȚSKA Moscova, scor 0-0, desfășurată în condiții speciale. La meci au putut participa doar cei care au abonament în anumite sectoare ale stadionului şi cei care deţin un pachet special, conform sport-express.ru. Aceasta a fost ultima partidă în care spectatorii au mai avut acces pe stadion.

Citește și alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

 1. EURO 2020 ar putea fi amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici. 
   
 2. Champions League și Europa League au fostsuspendate. Pandemia de coronavirus a dus la amânarea tuturor partidelor din Champions League și Europa League care urmau să aibă loc în această săptămână (16-22 martie)
   
 3. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
   
 4. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
   
 5. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
   
 6. Ivan Garcia Cortina, câștigător în această săptămână al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
   
 7. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
   
 8. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus!

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează