INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

CORONAVIRUS Trabzonspor l-a dat afară pe John Obi Mikel » Jucătorul refuzase să mai joace din cauza virusului

John Obi Mikel are 249 de meciuri în Premier League
John Obi Mikel are 249 de meciuri în Premier League

Articol de - Publicat miercuri, 18 martie 2020 10:14

Mijlocașul nigerian John Obi Mikel (32 de ani), venit vara trecută de la Middlesbrough, anunțase că se opune deciziei șefilor fotbalului turc de a continua meciurile din Super Lig, iar acum i-a fost reziliat contractul de către Trabzonspor.

În Europa, au mai rămas doar două țări unde se joacă fotbal. Turcia și Belarus. Un jucător nu a acceptat însă ce au hotărât șefii federației și a plătit. I s-a reziliat contractul. John Obi Mikel, nigerianul în vârstă de 32 de ani, un nume cunoscut în lumea întreagă, căpitanul naționalei sale, un deceniu la Chelsea, venise vara trecută la Trabzonspor.

CORONAVIRUS / John Obi Mikel, dat afară de Trabzonspor

Când a văzut cât de repede se răspândește coronavirusul, ce ravagii face în Europa, a refuzat să mai joace, așa cum i se cerea la club și în Super Lig. „Există viață dincolo de fotbal. La vârsta mea, nu mai vreau să intru pe teren într-o asemenea situație", a declarat Obi Mikel. „Sezonul ar trebui suspendat imediat". 

Cuvintele lui i-au înfuriat pe conducătorii lui Trabzonspor, care au reacționat radical. I-au reziliat contractul.

„Într-un moment atât de critic, toți ar trebui să fim acasă cu familiile lor și cu persoanele dragi. Trăim vremuri tulburi" - John Obi Mikel, mijlocaș nigerian

27 de meciuria jucat John Obi Mikel la Trabzonspor în acest sezon

VIDEO / Euro 2020 devine Euro 2021

Citește și alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

  1.  EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
     
  2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 6 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
     
  3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
     
  4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
     
  5. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
     
  6. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
     
  7. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
depeche
depeche  •  18 Martie 2020, 15:48

Stai acasa acum :) Urat gestul clubului...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează