INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Coronavirusul a băgat în carantină lotul U23 al lui Juventus, din care face parte și românul Radu Drăgușin

Articol de - Publicat duminica, 01 martie 2020 12:29

Juventus a suspendat antrenamentele echipei secunde o săptămână. Motivul: a jucat pe 23 februarie cu Pianese, care are 4 fotbaliști infectați cu coronavirus. Radu Drăgușin, 18 ani, nu a jucat în acea zi, având meci cu formația U19, dar e în lotul U23.

Teama de coronavirus crește în Italia. Se răspândește rapid și cluburile își iau toate măsurile de precauție.

După ce s-a aflat că nu mai puțin de patru jucători ai lui Pianese, echipă din Serie C, au fost depistați pozitiv la COVID-19, s-a dat alarma și la Juventus. Formația sa U23 a fost ultima care a înfruntat-o pe Pianese, pe 23 februarie.

Niciun bianconero U23 nu are simptome de coronavirus. Mai mult, toți au fost testați, iar rezultatele au fost negative. Chiar și așa, întreg lotul a intrat în carantină o săptămână, până pe 8 martie. „Antrenamentele au fost suspendate temporar, iar jucătorii rămân sub control medical”, a anunțat clubul piemontez.

Nici românul Radu Drăgușin nu a scăpat. Pe 23 februarie, stoperul în vârstă de 18 ani a evoluat la Juve U19, dar el face parte din lotul U23, s-a pregătit și a stat în vestiar cu colegii săi. 

29 de victimes-au înregistrate până acum în Italia din cauza coronavirusului; au fost infectate peste 1.100 de persoane

Citește și:

Managerul lui Reading e fericit cu Pușcaș: „Trăiește prin golurile sale. Ne-a arătat cât de bun e”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează