INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Coșmarul lui Pierre-Emerick Aubameyang: poate rata transferul la Chelsea fiindcă hoții i-au fracturat mandibula!

Articol de - Publicat miercuri, 31 august 2022 15:58 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 16:14

Pierre-Emerick Aubameyang ar putea rata transferul la Chelsea pentru că lipsește o lună în urma fracturii de mandibulă suferite în timpul atacului hoților la Barcelona.

Una dintre ultimele mutări pregătite de Chelsea în acest mercato este și aducerea lui Pierre-Emerick Aubameyang de la Barcelona. Tratativele sunt avansate, catalanii nu se opun plecării, mai ales că mai scapă de-un jucător și salariul său. 

Îl ia Chelsea pe Aubameyang și accidentat?

Cluburile sunt înțelese practic asupra sumei de achiziție, numai că afacerea ar putea cădea din alte motive. Medicale, întrucât atacantul gabonez riscă să stea o lună pe tușă, din cauza unei fracturi de mandibulă suferite în noaptea de duminică spre luni. 

S-a întâmplat în timpul atacului armat căruia i-a căzut victimă. Hoții mascați l-au agresat și l-au lovit cu o rangă, provocându-i răni, dar a scăpat totuși fără consecințe grave, dincolo de pagubele materiale înregistrate. 

Barcelona a decis să-l mute la un hotel mai în siguranță până când își va clarifica situația. Auba își dorește să revină în Premier, pentru că a ajuns doar rezervă după transferul lui Lewandowski.

Premier League bate recordul » Peste 2 miliarde € în transferuri!

După Cristiano Ronaldo, Mikautadze! Ladislau Boloni a descoperit o „perlă” la Metz

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează