INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EMIRATE

Cosmin Olăroiu aduce un super star la Al Ahli » Un fost jucător de la Real Madrid şi Manchester City va fi coleg cu Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 05 august 2014 21:37

După ce l-a transferat pe Rădoi de la Al Ain, Cosmin Olăroiu i-a convins pe şeicii lui Al Ahli să i-l aducă şi pe Robinho. Potrivit Tuttosport, clubul din Emirate a ajuns la un acord cu impresarul brazilianului, de care Milan vrea să scape.

Dacă semnează, atacantul în vîrstă de 30 de ani (92 de selecţii, 27 de goluri pentru Selecao) va primi un salariu anual de 4,5 milioane de euro şi un contract pe două sezoane. Olăroiu nu ţinteşte doar titlul în Emirate (ar fi al 4-lea la rînd), ci şi Liga Campionilor Asiei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close