INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

Cosmin Olăroiu, furat în China! Două decizii incredibile ale arbitrului în semifinala Super Ligii Chinei, dar Jiangsu Suning este în finală!

Cosmin Olăroiu, antrenor Jiangsu Suning
Cosmin Olăroiu, antrenor Jiangsu Suning

Articol de - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 11:35 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 12:08

Echipei lui Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning, i-a fost refuzat un penalty în timpul regulamentar cu Shanghai SIPG (scor 2-1), iar un jucător advers nu a fost eliminat, deși a lovit cu pumnul. În inferioritate, Suning a marcat de două ori, ultima oară în prelungiri, și s-a calificat în finala Super Ligii din China!

  • În finală, Jiangsu Suning va juca cu învingătoarea dintre Beijing Guoan și Guangzhou Evergrande (0-0 în tur);

Ce meci în Super Liga Chinei! Într-un sezon special, schimbat total din cauza pandemiei, cu un turneu final organizat numai la Suzhou, Cosmin Olăroiu a jucat azi returul semifinalelor. Împotriva lui Shanghai SIPG, formația brazilienilor Oscar și Hulk și a austriacului Arnautovici (după 1-1 în prima manșă). 

Și echipa sa, Jiangsu Suning, cu Alex Teixeira (fost elev al lui Lucescu la Șahtior) și Eder (ex-Inter) titulari, a fost dezavantajată de două ori de arbitru, într-un meci încins, plin de incidente și de întreruperi (disputat cu spectatori).

  • Minutul 39: la 1-0 pentru adversari, Lü Wenjun a lovit clar cu pumnul în ceafă un jucător al lui Oli. Avertizat de VAR, „centralul” a revăzut faza pe monitor, dar i-a dat numai „galben”. Incredibil.
  • Minutul 84: Ivan Santini, atacantul croat al lui Suning, a fost împins din spate în careu, un fault clar. Din nou, VAR i-a cerut arbitrului să revadă faza, iar acesta a refuzat penalty-ul!

Jiangsu evolua în inferioritate din minutul 56, Abdugheni fiind eliminat după ce l-a călcat pe spate pe Oscar. Chiar și în 10, a reușit să egaleze și să marcheze încă o dată în prelungiri. A înscris căpitanul Wu Xi (78). Iar în prelungiri, Luo Jing a reușit un gol senzațional (107). Șut la vinclu de la 20 de metri. 2-1 pentru Olăroiu.

Pe parcursul întâlnirii, Oli s-a certat cu Vitor Pereira, antrenorul adversarilor, care a mai pregătit echipe precum Porto, Oympiakos si Fenerbahce.

Citește mai multe știri despre stranieri:

VIDEO Ionuț Nedelcearu, la primul gol pentru AEK Atena! Fundașul român, titular incontestabil în Grecia

Mircea Lucescu, în pericol la Dinamo Kiev: 9 jucători au coronavirus, inclusiv Băluță! Ratează meciurile cu Barcelona și Șahtior

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
anti_sistem
anti_sistem  •  02 Noiembrie 2020, 14:04
Postat de lupu68 pe 02 Noiembrie 2020, 14:02

Stimabile, daca vrei nesoarat sa faci pe desteptul, desi vad ca bati campii la greu si nici nu e crestineste sa doresti raul altuia, te-as sfatui sa compari mere cu mere si pere cu pere. Nu mere cu oere. Asadar, Becali cu Varga sau Petrescu cu Petrea. Ce treaba are un patron cu un antrenor?

Eu te sfatuiesc sa canti in alta parte, gigist gretos, nu de alta, dar ai gresit masa.

anti_sistem
anti_sistem  •  02 Noiembrie 2020, 14:03
Postat de anti_sistem pe 02 Noiembrie 2020, 13:51

Despre 2 goluri ale gazdelor, anulate de VAR, niciun cuvant. Primul gol anulat a fost perfect valabil, nici vorba de offside, dar Jumatate de ziarist scrie doar ce-i convine, ca asa-i la gsp.

Al 2-lea a fost valabil, nu primul.

lupu68
lupu68  •  02 Noiembrie 2020, 14:02

Stimabile, daca vrei nesoarat sa faci pe desteptul, desi vad ca bati campii la greu si nici nu e crestineste sa doresti raul altuia, te-as sfatui sa compari mere cu mere si pere cu pere. Nu mere cu oere. Asadar, Becali cu Varga sau Petrescu cu Petrea. Ce treaba are un patron cu un antrenor?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close