INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REVENIRE

Cosmin Olăroiu ia în calcul revenirea: „Mi-aș dori mult, am avut momente de satisfacție”

Cosmin Olăroiu vrea să devină selecționerul naționalei din Emirate
Cosmin Olăroiu vrea să devină selecționerul naționalei din Emirate

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 08:44

Cosmin Olăroiu (51 de ani), antrenor în China, la Jiangsu Suning, e încântat de posibilitatea de a antrena din nou o echipă națională.

În ziua în care a împlinit 51 de ani, Cosmin Olăroiu a confirmat interesul Federației din Emiratele Arabe Unite. Antrenorul care a dus-o pe FCSB în semifinalele Cupei UEFA a mai antrenat în Emirate între 2013 și 2017. A câștigat alături de Al-Ahli două titluri, 3 Cupe, 3 Supercupe și a jucat o finală de Liga Campionilor Asiei. 

Olăroiu vrea să fie selecționer

„Sunt foarte onorat că am aceste oferte, unele despre care s-a vorbit sunt reale, altele nu. Am mai avut oferte de la echipe naționale și în trecut, dar am un contract și e foarte greu să plec în momentul ăsta. Mi-aș dori foarte mult să antrenez echipa națională a Emiratelor, acolo unde am avut momente de satisfacție foarte mari. Ar fi o onoare pentru mine, dar e prematur să vorbesc despre asta”, a declarat Cosmin Olăroiu la TV Telekom Sport. 

Olăroiu a mai fost selecționer în 2015, când a condus-o pe Arabia Saudită la Cupa Asiei, preluând temporar echipa cu o lună înainte de turneul final. A obținut trei puncte într-o grupă cu China, Coreea de Nord și Uzbekistan.

VIDEO / Cosmin Olăroiu e dorit ca selecționer și ar putea lupta pentru calificarea la CM 2022

Citește și alte știri despre Cosmin Olăroiu: 

Cosmin Olăroiu, poveste cu Anthony Joshua: „A venit să vedem care e mai bun” » Luptătorul preferat din România

Cosmin Olăroiu, caracterizat de fostul lui elev: „Era periculos! Mi-a dat sângele din cauza lui”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează