INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EMIRATE

Cosmin Olăroiu dezvăluie cum a ajuns antrenorul celor de la Sharjah FC: „Au fost cele mai scurte negocieri”

Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 17:21 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 17:53

Anunțat oficial în urmă cu 4 zile ca noul antrenor al celor de la Sharjah FC, Cosmin Olăroiu (52 de ani) a fost prezentat duminică în cadrul unei conferințe de presă.

Tehnicianul a dezvăluit cum au decurs necogierile și le promite suporterilor saudiți că va face performanță la Sharjah.

„Au fost cele mai scurte negocieri, de fapt eu n-am negociat nimic. Am discutat cu preşedintele despre proiectul echipei, asta e tot ce am vorbit. Am primit mesaje de felicitare înainte de a discuta cu Sharjah. Echipa are forţa de a lupta pentru fiecare meci în parte. 

Trebuie să ne regăsim spiritul, determinarea, entuziasmul, plăcerea de a juca fotbal. Rezultatele trebuie să fie o consecinţă a jocului, dar pentru asta trebuie să facem sacrificii, să fim o echipă, o unitate. După care ne vom gândi la obiective majore. De-a lungul anilor petrecuţi în fotbal am învăţat să merg pas cu pas. 

Să nu vorbim lucruri mari, să vorbim lucruri concrete. Vom lupta din răsputeri pentru fiecare meci. M-aş bucura să reuşesc performanţa pe care a reuşit-o antrenorul dinaintea mea”, a declarat Cosmin Olăroiu la conferința de presă.

Cosmin Olăroiu, plătit ca un rege: câte milioane ridică în 2 ani la Sharjah

Cosmin Olăroiu, antrenorul în vârstă de 52 de ani, va câștiga 5 milioane de euro pe sezon la Sharjah FC, al treilea cel mai mare salariu primit în carieră. 

Pe 12 noiembrie 2020, Cosmin Olăroiu cucerea ultimul său trofeu în Asia. Era primul cu Jiangsu Suning, întâiul titlu de campion din istoria clubului chinez, care s-a și desființat ulterior, din cauza marilor probleme financiare ale concernului ce deține și Inter Milano.

Ulterior, tehnicianul a făcut plângere la TAS împotriva acestui trust, pentru datorii neplătite. Aproape tot salariul pe 2020.

Sharjah, în cădere liberă. Locul 8 după 9 etape

Pe „Sharjah Stadium" (18.000 de locuri), îl înlocuiește pe Abdulaziz Al Yassi, concediat după patru ani. Găsește o echipă în cădere liberă, locul 8 în prima ligă EAU, cu doar 13 puncte în nouă etape.

Nu a mai învins pe nimeni din 24 septembrie, are șase meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile și vine după trei înfrângeri și un egal în campionat.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Man și-a dat acordul să plece de la Parma!

Barcelona a găsit soluţia să transfere un star de la Manchester City

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
badeadorian
badeadorian  •  14 Noiembrie 2021, 18:26

Limba de lemn dusa la nivel de arta : "Trebuie să ne regăsim spiritul, determinarea, entuziasmul, plăcerea de a juca fotbal. Rezultatele trebuie să fie o consecinţă a jocului, dar pentru asta trebuie să facem sacrificii, să fim o echipă, o unitate. După care ne vom gândi la obiective majore. De-a lungul anilor petrecuţi în fotbal am învăţat să merg pas cu pas" .... Sa iei tone de banet vanzand aer proaspat la conserva .... asta da afacere !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează