INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NUMIRE

NEWS ALERT Cosmin Olăroiu, prezentat oficial la noua echipă! Contract pe două sezoane, revine după un an pe bancă

Cosmin Olăroiu (52 de ani) a fost prezentat oficial de Sharjah FC, locul 8 din Emiratele Arabe Unite!
Cosmin Olăroiu (52 de ani) a fost prezentat oficial de Sharjah FC, locul 8 din Emiratele Arabe Unite!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021 22:52 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 23:17

Cosmin Olăroiu (52 de ani) a fost anunțat oficial la Sharjah FC, locul 8 din Emiratele Arabe Unite!

„Bine ai venit, Cosmin Olăroiu! Antrenorul a semnat un contract valabil pe două sezoane și își va începe munca la echipă la începutul săptămânii viitoare”, a comunicat Sharjah FC pe rețelele de socializare.

Cine este Sharjah FC, noua echipă a lui Cosmin Olăroiu:

  • lot evaluat pe Transfermarkt la 30,75 milioane de euro;
  • 6 titluri în palmares, ultimul în sezonul 2018/19;
  • vedeta echipei e brazilianul Bernard (32 de ani, extremă stânga), cotat la 12 milioane. El a mai jucat, printre altele, la Everton și Șahtior;
  • În Emirate, Sharjah FC ocupă locul 8 după 9 etape, având în cont 13 puncte (4 victorii, o remiză și 4 înfrângeri), golaveraj 12-16.

Cosmin Olăroiu revine după un an în antrenorat

Cosmin Olăroiu îl înlocuiește pe antrenorul local Abdulaziz Al Yassi, 44 de ani.

Olăroiu e liber de contract de la începutul lui 2021, când s-a despărțit de chinezii de la Jiangsu Suning, alături de care a câștigat campionatul sezonul trecut.

2 trofeede cel mai bun antrenor al anului a câștigat Olăroiu în Ancheta Gazetei Sporturilor: 2006 și 2020

21 de aniau trecut de când Olăroiu a debutat ca antrenor principal. În iulie 2000 a fost instalat la FC Național de Gino Iorgulescu, președintele clubului

Cosmin Olăroiu, carieră fabuloasă în Asia!

În vara lui 2007, Olăroiu a decis să dea curs unei oferte imense de la Al Hilal. De atunci a antrenat exclusiv în Asia și a reușit o performanță remarcabilă: să câștige măcar un trofeu cu fiecare dintre cele 5 cluburi la care a lucrat.

  • Al Hilal (Arabia Saudită): un titlu și două Cupe ale Prințului
  • Al Sadd (Qatar): o Cupă a Qatarului
  • Al Ain (Emirate): două titluri și o Supercupă
  • Al Ahli (Emirate): două titluri, două Cupe, două Cupe ale Ligii Președintelui și o finală de Champions League Asia
  • Jiangsu Suning: titlul

CV Cosmin Olăroiu

  • 52 de ani
  • echipe antrenate: FC Național, FCSB, Poli Timișoara, Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli, naționala Arabiei Saudite, Jiangsu Suning, Sharjah FC (în prezent)
  • 17 trofee în palmares, între care campionatele cu FCSB și Jiangsu
  • semifinală de Cupa UEFA cu FCSB în 2006, eliminat dramatic de Middlesbrough, 3-4 la general - cea mai mare performanță atinsă de o echipă de club din România după 1989
  • finală Champions League Asia cu Al Ahli Dubai, 2015, 0-0, 0-1 contra lui Guangzhou Evergrande

Cosmin Olăroiu și-a găsit echipă. Mirel Rădoi rămâne la națională?!

Mirel Rădoi (40 de ani) a anunțat în octombrie că se va despărți de echipa națională după meciurile cu Islanda și Liechtenstein, ultimele din grupa J preliminară a Campionatului Mondial. Cosmin Olăroiu (52 de ani) a fost numele pe care actualul selecționer l-a rostit când a fost întrebat despre un posibil succesor.

„Nu aș putea recomanda pe cineva în locul meu, dar cred că în afara de Olăroiu nu poate fi altcineva. Trebuie să îl întrebați pe el dacă vine”, declara în urma cu o lună selecționerul României.

Deși în octombrie anunța fără echivoc că nu va mai rămâne și la baraj pe banca României, selecționerul Mirel Rădoi a încercat azi să evite subiectul, dar a spus totuși: „Vom anunța decizia după aceste două partide”. Surse autorizate de la Casa Fotbalului susțin că va conduce echipa și în martie!

VIDEO. Cosmin Olăroiu: „M-am săturat ca noi, românii, să fim priviți ca niște persoane umile, care ținem capul jos!”

Citește mai multe știri de actualitate:

Gigi Becali a intrat în direct: „Fac ceva pe contractul lui Edi Iordănescu!” + Ce schimbare voia cu Voluntari: „Îl scoteam în minutul 33”

Acuzații de amploare despre Bundesliga: „Mă dopau cu hormoni!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
torque07
torque07  •  11 Noiembrie 2021, 13:30
Postat de magic4ever pe 11 Noiembrie 2021, 13:04

Vezi ca Dan Petrescu a demonstrat si in Europa unde a ajuns in priamavara europeana cu Urziceni si cu CFR cand a antrenat el de la inceput si si-a facut lotul cum a dorit...Radoi nu este ok deloc daca am ajuns sa ne bucuram ca terminam in fata Armeniei si a Macedoniei de Nord...si asta dupa jocul rezultatelor...trebuie sa le multumim Islandei si Lichteinsteinului pt ca au incurcat maretele rivale Armenia si Macedonia de Nord...Radoi este 0/ desi avem o generatie buna....Dan Petrescu are 10 clase peste anti antrenorul Radoi!

Lasand la o parte chestia cu Dan Petrescu. Raman de parerea ca e un antrenor slab. Daca era antrenor adevarat nu era in liga mamaliga. In fine...Problema e alta. Radoi, e cu baietii astia din 2018 sau 2019. Are in CV o semifinala CE cu U21, a luat nationala dintr-un mare **** si a incercat sa faca ceva pt ca eram de tot rasul. A incercat 300 de jucatori, a adus tineri, a incercat tactici noi...Tot ce se cerea inainte sa vina. Dupa tot timpul asta, pare ca se vede o mica schimbare. In momentul asta ar fi avut nevoie doar de sustinere si de rabdare....ceea ce pe roman nu-l caracterizeaza. I-i lipseste din ADN chestia asta. Si din pacate l-am gonit si pe asta...suporterii impreuna cu presa (presa teoretic , can can practic) Si acum o sa vina altul...nu se stie inca cine, care o sa o ia de la capat. Iar infrangeri, iar incercati jucatori, iar stam acasa...si cand o sa inceapa sa mearga si cu noul...o sa-l dam afara si pe ala ca nu e mai place. Asta cerem..asta avem. O mizerie.

gepeto
gepeto  •  11 Noiembrie 2021, 13:21

Deci ranane Radoi la nationala? Uraa

magic4ever
magic4ever  •  11 Noiembrie 2021, 13:04
Postat de torque07 pe 11 Noiembrie 2021, 10:11

:)))))) Dan Petrescu? Asta de a facut 0 puncte intr-o competitie de morti de foame impotriva unor echipe de doi lei?? Asta ma enerveaza cel mai tare la romani. V-ati imbolnavit de chestia asta cu demisia, dar fara sa va dati seama de cine ar veni in loc. In primul si in primul rand un antrenor BUN nu vine. Pt ca stie si vede situatia din presa, suporterii, federatia. In al doilea rand romani buni nu avem. Momentan Radoi e ok. I-i stie pe majoritatea de la U21, incepe sa mearga cat de cat bine, e pe locul doi in grupa (nu spera nimeni mai mult) si suntem in cursa pt baraj. De ce s-a cerut demisia??? Pt ca suntem bolnavi si nu acceptam realitatea. Sper sa ramana Radoi. e cel mai potrivit pt moment

Vezi ca Dan Petrescu a demonstrat si in Europa unde a ajuns in priamavara europeana cu Urziceni si cu CFR cand a antrenat el de la inceput si si-a facut lotul cum a dorit...Radoi nu este ok deloc daca am ajuns sa ne bucuram ca terminam in fata Armeniei si a Macedoniei de Nord...si asta dupa jocul rezultatelor...trebuie sa le multumim Islandei si Lichteinsteinului pt ca au incurcat maretele rivale Armenia si Macedonia de Nord...Radoi este 0/ desi avem o generatie buna....Dan Petrescu are 10 clase peste anti antrenorul Radoi!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close