INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POLONIA

Costel Gâlcă e gata să plece de la Radomiak Radom, dar a cerut salariul până la finalul contractului

Presa din Polonia scrie că antrenorul celor de la Radomiak Radom, Costel Gâlcă (51 de ani), ar urma să fie demis de la cârma formației poloneze, după ce i-a criticat pe șefii clubului, în urma înfrângerii suferite în fața lui Rakow, scor 0-3
Presa din Polonia scrie că antrenorul celor de la Radomiak Radom, Costel Gâlcă (51 de ani), ar urma să fie demis de la cârma formației poloneze, după ce i-a criticat pe șefii clubului, în urma înfrângerii suferite în fața lui Rakow, scor 0-3

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 11:19 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 11:56

Cotidianul polonez Przeglad Sportowy relatează că antrenorul lui Radomiak Radom, Costel Gâlcă, s-a întîlnit cu șefii clubului, însă deocamdată nu s-a ajuns la o înțelegere. El vrea banii până la finele contractului ca să plece, ei i-au propus o reziliere de comun acord. Gâlcă i-ar fi anunțat pe jucători că nu se mai implică la echipă și așteaptă să i se găsească înlocuitor.

Ruptura intervenită între antrenorul Costel Gâlcă și conducerea lui Radomiak Radom este ireparabilă. Iar plecarea lui este o chestiune de zile - relatează cotidianul Przeglad Sportowy. Potrivit jurnaliștilor polonezi, la două zile după ce s-a plâns public că nu i-au fost aduși jucători, a avut o întrevedere cu conducerea clubului.

Decizia extremă luată de Laszlo Dioszegi, imediat după umilința din Gruia: „Trebuie să luăm măsuri repede”
CFR CLUJ - SEPSI 3-0
Decizia extremă luată de Laszlo Dioszegi, imediat după umilința din Gruia: „Trebuie să luăm măsuri repede”

Costel Gâlcă a refuzat o reziliere de comun acord

„Deși românul și-a cerut scuze că nu și-a ținut emoțiile sub control, antrenorul le-a spus șefilor că este gata să plece imediat, atâta timp cât clubul îi plătește întregul salariu pe perioada rămasă din contract.

Conducătorii lui Radomiak n-au putut fi de acord cu propunerea lui Gâlcă, pentru că pur și simplu nu-și permit. Prin urmare, i s-a sugerat o reziliere de comun acord, însă el nu a fost interesat de o asemenea soluție”, a anunțat vineri Przeglad Sportowy.

Jucătorii cred că Costel Gâlcă „a întrecut măsura”

Cotidianul amintit mai scrie că, ulterior acelei discuții, tehnicianul român le-ar fi spus jucătorilor în vestiar că „nu intenționează să se mai implice la Radom și că va rămâne în funcție doar până când va fi găsit succesorul său.

Mai mult, s-a prezentat ca o victimă pe care clubul nu vrea să o lase să plece. Jucătorii lui Radomiak au fost șocați de varianta prezentată de antrenor și unii au afirmat că românul a întrecut măsura”.

Radomiak Radom i-a găsit înlocuitor lui Costel Gâlcă

Przeglad Sportowy a dezvăluit că Radomiak Radom, pe care Gâlcă a preluat-o în aprilie 2023, salvând-o de la retrogradare, i-a găsit deja înlocuitor. Favorit ar fi Maciej Kędziorek, 43 de ani, fost asistent al lui Marek Papszun la Rakow Czestochowa, echipa la care evoluează românii Bogdan Racovițan și Deian Sorescu.

De altfel, Gâlcă și-a exprimat public nemulțumirile chiar după un 0-3 cu Rakow, în deplasare: „Mi-ar plăcea să vă zic că totul este bine, dar nu e. Mi s-au promis schimbări, însă nu s-a întâmplat nimic. Nu știu rețeta pentru a îmbunătăți situația, pentru că promisiunile n-au fost respectate. Dacă aș fi știut că se va întâmpla asta, aș fi părăsit probabil clubul”.

12e locul pe care-l ocupă Radomiak Radom în clasament, cu 11 puncte în 10 etape. E la două puncte de prima poziție retrogradabilă, 16

Citește și: 

Scene halucinante la Alkmaar: 2 jucători ai vicecampioanei Poloniei arestați și duși la secția de poliție!

Incidente la meciul lui Răzvan Lucescu cu Eintracht. Portarul nemților îl acuză: „Acesta este un scandal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Nea.Marin
Nea.Marin  •  06 Octombrie 2023, 12:41

Altul gen RgheAmaNt! Pleci ca nu ai rezultate Gīlka Chostel

Vezi toate comentariile (1)
Comentează