INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Coutinho face o megadonație! A cumpărat 20 de tone de alimente și produse de igienă pentru nevoiașii din Rio de Janeiro

Articol de - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 11:12

Brazilianul Coutinho, împrumutat de Bayern de la Barcelona, a cumpărat peste 20 de tone de alimente și produse igienice pentru oamenii nevoiași din suburbiile metropolei Rio de Janeiro

Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Thiago Alcantara, Robert Lewandowski și acum Philippe Coutinho. Brazilianul este al cincilea jucător al lui Bayern care bagă mâna adânc în buzunar în lupta cu noul coronavirus. 

Aflat în orașul natal, Rio de Janeiro, atacantul împrumutat de bavarezi de la Barcelona a cumpărat peste 20 de tone de alimente de bază și produse igienice. Le-a distribuit în mai mult de 1.000 de saci de plastic și, potrivit cotidianului Globoesporte, a început să le împartă în suburbiile metropolei, acolo unde locuiește majoritatea populației sărace. 

Coutinho: „Fiecare din noi trebuie să ajute”

Este vorba, în principal, de orez, fasole, zahăr, ulei, cafea, dar și de săpun, detergenți de rufe și lichizi, pentru spălarea veselei. „Lumea trece printr-un moment dificil, iar fiecare dintre noi trebuie să ajute cu ceva", a fost mesajul jucătorului în vârstă de 27 de ani, care le-a transmis concetățenilor: „Haideți să stăm în casă!".

„Această donație e doar începutul unei ample campanii de binefacere" - Philippe Coutinho, atacant Bayern

23de morți și 708 cazuri de infecții cu COVID-19 s-au înregistrat în Rio. E al doilea cel mai afectat oraș al Braziliei, după Sao Paulo (136/2.339)

Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Pape Diouf, fostul președinte al lui Marseille, răpus de COVID-19. L'Equipe titrează: „Papa al nostru a murit”

Țările de Jos au pus STOP fotbalului până în vară » Vor să ajungă la 29.000 de teste de COVID-19 zilnic

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează