INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COVID-19

COVID-19. Sărutul devenit realitate care arată că Ezequiel Garay a scăpat de coronavirus

La o lună de la imaginea tulburătoare, cu Ezequiel Garay și soția sa despărțiți de geam, cei doi au postat o fotografie cu un sărut pasional.
La o lună de la imaginea tulburătoare, cu Ezequiel Garay și soția sa despărțiți de geam, cei doi au postat o fotografie cu un sărut pasional.

Articol de - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 16:24

COVID-19. La o lună de la imaginea tulburătoare, cu Ezequiel Garay și soția sa despărțiți de geam, cei doi au postat o fotografie cu un sărut pasional. Dovada că stoperul Valenciei, diagnosticat cu coronavirus, este sănătos.

În urmă cu o lună, pe 16 martie, o fotografie tulburase o lume întreagă. Se știa că argentinianul Ezequiel Garay era primul jucător atins de coronavirus la Valencia. 

Tamara Gorro, model și prezentatoare de televiziune, a postat pe Instagram o imagine în care cei doi erau despărțiți de un geam. "Împreună chiar și la distanță", comenta ea atunci. 

Jucătorul era în casă, protejat de mască. Soția sa era afară, trimițându-i un sărut. "Indiferent ce se întâmplă, Tamara este mereu alături de mine", scria el. 

COVID-19. Sărutul devenit realitate care arată că Ezequiel Garay a scăpat de coronavirus

Ezequiel Garay a învins COVID-19

Stoperul în vârstă de 33 de ani s-a însănătoșit. Și cea mai bună dovadă este o altă fotografie apărută pe rețelele de socializare. Cei doi sărutându-se. "În sfârșit" a fost mesajul amândurora. "Adio, coronavirus", a adăugat ea.

VIDEO. MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește și alte știri de actualitate:

COVID-19. Andrés Palop, portarul care i-a dat gol lui Mircea Lucescu, a învins coronavirusul după 12 zile în spital

Reușește cel mai bogat șeic al lumii să ia Liga cu Newcastle? Îi aduce pe Neymar și Mbappe? S-au afișat cotele la pariuri

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează