INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Crimă oribilă comisă de un fost fotbalist elvețian » A omorât un mafiot cu bâta de baseball și i-a aruncat cadavrul în Lacul Geneva

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2023 12:16 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 13:10

Un fost fotbalist elvețian, care a jucat în carieră la Lancy, FC Aigle, formații din țara natală, precum și în liga a doua franceză, a mărturisit că a omorât un mafiot în vârstă de 44 de ani. 

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu 5 ani de zile, pe data de 16 iunie 2018, iar criminalul ar fi aruncat cadavrul în Lacul Geneva, localizat la granița între Franța și Elveția, scrie ziarul elvețian Tribune de Geneve, citat de cotidianul spaniol Marca. 

Rapid și-a aflat pedeapsa » Ce amendă a primit clubul după ce fanii au înjurat-o pe Cristina Neagu
AMENDĂ
Rapid și-a aflat pedeapsa » Ce amendă a primit clubul după ce fanii au înjurat-o pe Cristina Neagu

Un fost fotbalist elvețian a omorât un mafiot și i-a aruncat cadavrul în Lacul Geneva

Fostul fotbalist, a cărui identitate nu a fost făcută publică, le-a dezvăluit oamenilor legii că totul s-a întâmplat când a mers să-și cumpere droguri. La întâlnirea cu traficantul, lucrurile au degenerat și acesta l-a atacat pe liderul grupării cu o bâtă de baseball. Motivul ar fi fost reprezentat de niște datorii pe care acesta nu i le plătise fostului jucător. 

Potrivit fostului sportiv, crima ar fi avut loc în beciul casei părinților lui, localizată în Lyon, metropolă franceză aflată la 203 km de Lacul Geneva. După ce a comis crima, elvețianul a încercat să ardă cadavrul, însă fără succes. L-a pus într-un sac de dormit și l-a ținut în portbagajul mașinii personale timp de 3 zile. 

După aceea, fostul jucător s-a îndreptat spre Canalul Noville, aflat pe malul Lacului Geneva. Folosindu-se de o barcă gonflabilă, acesta a vâslit timp de două ore până când a ajuns în mijlocul Lacului Geneva, acolo unde a aruncat cadavrul. 

Fostul fotbalist a fost acuzat de crimă cu premeditare de justiția din Franța. Speța acestuia va fi audiată de tribunalul din Lyon, între 9 și 12 mai. 

Citește și: 

Jose Mourinho, un car de nervi după ce a fost eliminat în înfrângerea cu Cremonese: „Am fost tratat într-un mod incalificabil de arbitrul de rezervă!”

Cristiano Ronaldo și-a luat „palat” de 14 milioane de euro în Arabia Saudită » Piscină olimpică și cascadă interioară, printre dotări

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  01 Martie 2023, 13:26

...nu cred domne ...inventeaza ...ce au gasit cadavrul ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează