SPORTURI  »  HANDBAL  »  AMENDĂ

Rapid și-a aflat pedeapsa » Ce amendă a primit clubul după ce fanii au înjurat-o pe Cristina Neagu

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2023 11:12 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 11:32

Comisia de Disciplină a decis amendarea clubului de handbal Rapid, după incidentele de la meciul din Cupa României, cu CSM București (24-31), jucat pe 20 februarie.

În timpul partidei jucate în Sala Polivalentă, dar și după meci, suporterii rapidiști au apostrofat-o și au înjurat-o pe Cristina Neagu, iar clubul a fost sancționat.

Cristi Daminuță, după ce soția și-a făcut cont pe OnlyFans: „Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze deocheate. Măcar acum are beneficii”
METROSPORT
Cristi Daminuță, după ce soția și-a făcut cont pe OnlyFans: „Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze deocheate. Măcar acum are beneficii”

Rapid, amendată după ce fanii au înjurat-o pe Cristina Neagu

Astfel, clubul alb-vișiniu a primit o amendă de 8.000 de lei, se arată pe site-ul Federației Române de Handbal, în baza raportului întocmit de observatorul partidei.

În legătură cu Raportul suplimentar întocmit de observatorul delegat la jocul de Cupa României „Râureni” – feminin, dintre CSM BUCUREȘTI  și CS RAPID BUCUREȘTI, din data de 20.02.2023, de la București, Comisia stabilește: - sancționarea clubului CS RAPID BUCUREȘTI cu penalitate de 8000 (opt mii) lei, conform  art. 69.4 coroborat cu art 69.2 lit b) pct.1 cu aplicare Art. 34.1 litera k) (recidivă 30.08.2022) din  REGULAMENTUL DISCIPLINAR al FRH, data limită de achitare 30.03.2023, pentru scandări jignitoare/obscene a suporterilor proprii.

- Comisia de Disciplină

Cristina Neagu, după ce a fost înjurată CSM București - Rapid: „Asta spune totul despre ei”

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este...  

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor... Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii... Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor”, a a declarat Cristina Neagu.

Citește mai multe despre scandalul dintre fanii Rapidului și Cristina Neagu:

CSM București, comunicat anti-Rapid și FRH: „Au aruncat cu obiecte și lichide în teren”

Încă o replică acidă în conflictul Rapid - CSM București: „Adevărata față a celor întâmplate între un club de tranziție și clubul nostru de tradiție”

CS Rapid reacționează dur în scandalul galeriei cu Cristina Neagu: „N-a fost conflict cu marea handbalistă, ci cu persoana ei” + Acuză abuzuri grave: „Aveau pistoale la brâu”

Un nou mesaj josnic al liderului galeriei Rapidului la adresa Cristinei Neagu: „Au fost înjurături frumoase. Vi se pare ceva ieșit din comun să strigi asta?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  02 Martie 2023, 15:53
Postat de miciBIO pe 01 Martie 2023, 13:26

Vreau să știu și eu, comisia s-a sesizat când Neagu a vorbit în ultimul hal la adresa ***? Sau nu se poartă disciplina printre "vedete"? Ce mare vedetă este Neagu, ce a realizat în RO? Rețineți, ea nu are cum să fie cea mai bună, nici la degetul lui a Mariei Torok-Duca nu este, cea mai spectaculoasă handbalistă din RO. Plus Aurelia Brădeanu, într-o perioadă mai recentă, net superioară Cristinei Neagu. Iar la nivel de performanțe, handbalul masculin are legende, unde am fost cândva cu adevărat cei mai buni din lume: Gheorghe Gruia, Ștefan Birtalan, Gațu, Stângă, Oțelea, Voina! Ce handbaliști fabuloși!

Ce a zis Neagu despre porumbei?

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  02 Martie 2023, 15:49
Postat de bunicu pe 01 Martie 2023, 12:32

Acum comisia de disciplină să sancționeze și pe liderul echipe CSM pentru declarațiile în presă că Rapid fură Cristina Neagu este plătită mai bine ca presedintele cu bani publici din taxe si impozite și sancționarea echipe CSM cu vacarmul care la făcut în meciul internațional.Nu uitați că Cristina Neagu joacă numai ce îi convine a refuzat și echipa națională că este obosită.Joacă de copii.

Nu imi aduc aminte sa fi zis Neagu ceva despre Rapid in declaratia ei, dar daca v-ati simtit asta e problema voastra... Daca cei de la Rapid stiu ca sunt "curati" o puteau actiona pe Neagu in instanta, treaba e ca daca Neagu e data in judecata, atunci o sa se verifice "probele" si multi de la Rapid, in frunte cu Vasiliu, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  02 Martie 2023, 15:45
Postat de wmarianw pe 01 Martie 2023, 12:10

Acesti turbulenti de care spui tu i-a adus clubului CS RAPID sponsor care ii plateste 600.000 euro in timp ce CSM Bucuresti are fonduri din banii nostrii, practiv Cristina Neagu e platita de persoanele care au injurat-o, nu inteleg de ce nu a fost un scandal si atunci cand Rapid a fost acuzata de blat de Cristina Neagu, iar acum ca fanii i-au raspuns afiirmatiilor s-a facut un intreg circ, aici aveti un text pe care doresc sa il cititi "Au urmat doua meciuri de handbal. Unul la feminin al Rapidului cu CSM, altul la masculin al lui Dinamo cu GOG. In ambele, Cristina Neagu a fost salutată de galeriile celor două echipe. De către galeria Rapidului cu „***!” și atât, iar de galeria lui Dinamo tot așa doar că au adaugat și *** Reacția lor? Galeria lui Rapid pusă la zid, galeria lui Dinamo ridicata în slăvi. De ce? Simplu: Rapid devine din ce in ce mai important, iar Dinamo, săracii, știm cu toții în ce situație se află."

Ce 600.000 visezi, pritene? :))))) Revino la realitate!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează