SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - RAPID 31-24

Un nou mesaj josnic al liderului galeriei Rapidului la adresa Cristinei Neagu: „Au fost înjurături frumoase. Vi se pare ceva ieșit din comun să strigi asta?”

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2023 09:12 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2023 11:35

Liviu Ungurean, liderul fanilor Rapidului, a avut un nou mesaj dur la adresa Cristinei Neagu, pe care suporterii giuleșteni au înjurat-o la meciul din optimile Cupei României, câștigat de CSM București cu 31-24.

După ce, inițial, a spus că suporterii o atacă pe Cristina Neagu ca urmare a declarațiilor date în finalul sezonului trecut, Liviu Ungurean spune acum, într-un discurs sfidător, că fanii o vor înjura în continuarea pe Neagu.

I-a tradus cineva Estavanei Polman ce se strigă din tribună, la Rapid?
EDITORIAL
I-a tradus cineva Estavanei Polman ce se strigă din tribună, la Rapid?

Fanii Rapidului, un nou mesaj către Cristina Neagu

„Ea a deschis un război cu clubul Rapid, iar noi ne apărăm clubul. Au fost înjurături frumoase, pot să spun. Vi se pare ceva ieșit din comun să strigi «Neagule, bulangiule»? Noi ne încurajăm echipa. Nu stăm să ascultăm ce zic alte galerii. Avem cântece care conțin și înjurături, iar la handbal nu le auziți de obicei. 

Galeria Rapidului a înjurat și familia lui Ceaușescu. Ce vreți acum, să fim ca la biserică? O vom înjura în continuare! Să-și ceară scuze pentru batjocura publică adusă clubului Rapid. Noi nu avem război cu Cristina Neagu. Vom înceta dacă-și cere scuze.

De ce nu am înjurat-o pe Crina Pintea sau de ce nu am zis nimic de CSM? Cristina Neagu a făcut referire la educația suporterilor rapidiști. Noi respectăm valorile pe care noi le considerăm valori. Să susțin un sportiv care a făcut performanță în nume propriu? 

Eu susțin valorile României. Noi nu avem război deschis cu omul Cristina Neagu. Când crainicul striga «Numărul 8, Cristina Neagu», noi spuneam «UE». Adică ea a marcat în Uniunea Europeană”, a spus Liviu Ungurean pentru playsport.

Fanii Rapidului susțin că au fost provocați de Cristina Neagu, care i-ar fi înjurat. Ce arată imaginile

Unii rapidiști o acuză pe Cristina Neagu că i-ar fi înjurat în meciul din tur și acela ar fi fost momentul care ar fi declanșat reacția lor reprobabilă de la retur. Într-un video postat de un suporter alb-vișiniu pe Facebook, jucătoarea de la CSM are o reacție care nu-i face cinste. 

Mai mulți fani giuleșteni susțin că de aici ar fi plecat conflictul, însă liderul lor n-a făcut în nicio clipă trimitere la acest moment în declarațiile date în ultimele două zile, ci doar la declarațiile Cristinei la adresa Rapidului, din sezonul trecut. Imaginile par să arate că Neagu înjură mai probabil către arbitri, după ce i-a fost anulat un gol. 

Și comentatorul partidei sesizează reacția handbalistei: „Da, nu e cea mai bună reacție. Foarte nervoasă Cristina Neagu”

Citește și: 

Înjurată de fanii Rapidului și la interviu, Cristina Neagu a răbufnit: „Asta spune multe despre educația lor. Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic!”

FRH, comunicat ferm după evenimentele de la CSM București - Rapid: „Dorim să eliminăm așa ceva din sălile unde se joacă handbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (112)
mariusfzr
mariusfzr  •  24 Februarie 2023, 22:38

debitati cu manie proletara niste sloganuri fabricate care nu ai nici o legatura cu realitatea, doar asa puteti sa va demonstrati impotenta intelectuala?

adriann_
adriann_  •  24 Februarie 2023, 20:35
Postat de Stars pe 24 Februarie 2023, 18:14

76 de ani, 2 cupe europene, 26 campionate.......tu crezi ca o clona nascuta prin 2018 din banii primariei unui hot poate sa realizeze vreodata asa ceva? Nu ai putut sa incerci o istorie a celor 2 favorite ca este greu sa numeri anii de liga secunda si de neactivitate, RIP adevaratul Rapid 1923-2016! Long live New Rapid 2018 sau 2019.......falimentul adevaratului Rapid in ce data ai aflat ca a fost declarat? :))))))))

Numara ma si palmaresul Realului din Madrid la fcsb, ai tot atata indreptatire :)) IN REALITATE JUSTITIA S-A PRONUNTAT, FCSB E O CLONA ABOMINABILA INFIINTATA IN 2003 SI CU ASTA-BASTA. Nu mai e nimic de discutat, nimic de negociat, nimic de interpretat. Steaua aia cu trofee europene e pe locul 1 in liga a doua si nu stie daca va putea promova pentru ca o blocheaza o lege modificata in urma unei campanii fake-news. Poti sa te invarti pe-aici ca motorul unui ventilator de mare viteza, tot degeaba.

Stars
Stars  •  24 Februarie 2023, 18:14
Postat de adriann_ pe 24 Februarie 2023, 16:03

Sarmane postac, tu tot incerci sa te bagi in seama ca si cum zecesebeul ciobetelui ar fi Steaua, iar tu ai avea de zis despre istoria Rapidului altceva decat aberatiile venite dinspre puscariasul cartonat? :)) IREAL :)) Ma p(r)ostache, indeasa bine sub palarie: RAPIDUL ISI SARBATORESTE CENTENARUL SI UEFA A DAT DEROGARE LA FOLOSIREA STADIONULUI GIULESTI PENTRU ASTA :)) Poti tu sa te zvarcolesti aici cat vrei, cand te recunoaste UEFA nu mai da nici naiba vreun ban pe aberatiile unui postac de "ferma" :)) Stai jos, nota 1 :))

76 de ani, 2 cupe europene, 26 campionate.......tu crezi ca o clona nascuta prin 2018 din banii primariei unui hot poate sa realizeze vreodata asa ceva? Nu ai putut sa incerci o istorie a celor 2 favorite ca este greu sa numeri anii de liga secunda si de neactivitate, RIP adevaratul Rapid 1923-2016! Long live New Rapid 2018 sau 2019.......falimentul adevaratului Rapid in ce data ai aflat ca a fost declarat? :))))))))

Vezi toate comentariile (112)
Comentează