SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - RAPID 31-24

Modul jenant în care fanii Rapidului justifică înjurăturile la adresa Cristinei Neagu: „De unde până unde e un bun național? Neagu a început! A declarat că Rapid fură”

Articol de - Publicat marti, 21 februarie 2023 15:31 / Actualizat marti, 21 februarie 2023 16:10

Liviu Ungurean, liderul fanilor Rapidului, a reacționat după scandalul de la meciul de handbal dintre CSM București și Rapid, 31-24, în optimile Cupei României.

În timpul meciului dintre cele două mari rivale, disputat la Sala Polivalentă, dar și în timpul interviului de la final, Cristina Neagu, cea mai valoroasă jucătoare de handbal a României, a fost apostrofată și înjurată de fanii Rapidului.

De ce a fost înjurată Cristina Neagu?
editorial
De ce a fost înjurată Cristina Neagu?

Azi, Liviu Ungurean a încercat să justifice comportamentul revoltător al fanilor giuleșteni. Acesta spune că suporterii o atacă pe Cristina Neagu ca urmare a declarațiilor date în finalul sezonului trecut.

Modul jenant în care fanii Rapidului justifică înjurăturile la adresa Cristinei Neagu

„De unde până unde este Cristina Neagu un bun naţional? Nu înţeleg această idee. A făcut ceva special la echipa naţională? A câştigat vreun titlu cu naţionala României şi nu ştiu eu? Tot ce a făcut a făcut pentru ea. Toate trofeele pe care le-a luat le-a luat pentru ea.

Da, este o foarte mare jucătoare, nu contest lucrul ăsta. Dar niciodată galeriei Rapidului nu i se va pune pumnul în gură să scandeze ceea ce simte.

Cristina Neagu a început! Dacă seamănă furtună, va avea furtună. Ea este jucătoare unui club, fiind plătită din banii mei, de bucureștean. Aceste momente s-ar putea încheia atunci când cei de la CSM vor renunța la tertipurile lor comuniste față de clubul Rapid şi nu numai.

Nu uitaţi ce a declarat Cristina Neagu despre echipa de handbal Rapid, că este o echipă care fură, că e ajutată de arbitri. Iar noi nu acceptăm acest lucru”, a spus Liviu Ungurean la Orange Sport.

Ce a spus Cristina Neagu

În finalul sezonului trecut, câștigat de Rapid, Cristina Neagu a lansat acuzații grave la finalul victoriei obținute de CSM București la Zalău, scor 26-24.

Neagu a lansat un atac direct la adresa formației conduse de Gheorghe Tadici și la adresa arbitrilor băimăreni Alin Gherman și Adrian Moldovan. Interul stânga a dat de înțeles că Rapid a avut o misiune ușoară la Zalău. 

„Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați la o parte. Și n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câștigătoarea se stabilește dinainte. Norocul nostru că am reușit să rezistăm, a câta oară, 7 contra 9.  Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcție bună. Proud of us girls (n.r. - mândră de noi, fetelor)”, a scris Cristina Neagu, pe contul personal de Facebook. 

Rapid, rivala la titlu a lui CSM București, a câștigat ambele meciuri direct cu HC Zalău, scor 25-20 și 26-19.

Citește și: 

Înjurată de fanii Rapidului și la interviu, Cristina Neagu a răbufnit: „Asta spune multe despre educația lor. Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic!”

EXCLUSIV Rapid pregătește marea lovitură » Vrea antrenorul care a câștigat Liga Campionilor cu CSM!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (85)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  04 Martie 2023, 01:51
Postat de andrei.v.c pe 02 Martie 2023, 16:45

aia era, toti erau impotriva celor de la csm si cumva nu se gaseste unul sa ii infunde

Nici nu ai nevoie de cunostinte prea mari in handbal ca sa vezi cel putin 3 meciuri "dubioase" de-ale Rapidului, la astea mai punem si "greselile" impotriva CSM-ului din alte meciuri, vezi "golul" din ultima secunda din meciul Valcea-CSM in urma caruia CSM a pierdut un punct, punct care o facea campioana. Oricum nu e un secret ca toata lumea e fericita daca CSM termina pe 2, asa avem 100% doua echipe in Champions League, crezi ca celor de la federatie nu le convine sa trimita doua echipe in Champions League si sa intre in rand cu tarile mari din handbalul feminin (Danemarca, Franta, Ungaria)?

andrei.v.c
andrei.v.c  •  02 Martie 2023, 16:45
Postat de AdrianUCV1948 pe 02 Martie 2023, 15:59

Problema e ca ceea ce a spus Neagu e adevarat, daca se analizeaza 4 meciuri de sezonul trecut, se lasa cu ani grei de puscarie...

aia era, toti erau impotriva celor de la csm si cumva nu se gaseste unul sa ii infunde

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  02 Martie 2023, 15:59
Postat de andrei.v.c pe 02 Martie 2023, 01:24

procesele nu asa functioneaza. daca rapid o da in judecata pe neagu, neagu trebuie sa se apere si sa dovedeasca ce a zis. nu cred ca neagu are chef sa intreprinda o ancheta de proportii pentru a dovedi ce a zis, nu a stiut sa piarda, nu a fost frumos si acum au ars-o. nici rapidistii ce au facut nu e deloc ok, degeaba ai stadion sau teren daca se poarta asa

Problema e ca ceea ce a spus Neagu e adevarat, daca se analizeaza 4 meciuri de sezonul trecut, se lasa cu ani grei de puscarie...

Vezi toate comentariile (85)
Comentează