SPORTURI  »  HANDBAL  »  CONFLICT

Încă o replică acidă în conflictul Rapid - CSM București: „Adevărata față a celor întâmplate între un club de tranziție și clubul nostru de tradiție”

Continuă conflictul dintre Rapid și CSM București / Sursă foto: GSP
Continuă conflictul dintre Rapid și CSM București / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2023 18:08 / Actualizat luni, 27 februarie 2023 18:36

Bogdan Vasiliu, președintele echipei de handbal a Rapidului, continuă duelul de la distanță cu CSM București, după evenimentele tensionate petrecute în urmă cu două săptămâni, când galeria alb-vișiniilor a fost protagonista unor derapaje scandaloase la adresa Cristinei Neagu.

Oficialul campioanei en-titre a publicat o postare contondentă pe Facebook, destinatarii fiind rivalii de la CSM București, în special Vlad Enăchescu, managerul operațional de la CSM.

Președintele Rapidului atacă: „Adevărata față a celor întâmplate între un club de tranziție și clubul nostru de tradiție”

„După săptâmana trecută, mi-am dat seama (nu că aș fi avut o revelație) cât de manipulată si cât de manipulatoare este presa. Iar despre o pagină de Facebook care se vrea un model în materie de handbal, propun să-și schimbe denumirea, adăugând la final cele patru litere ale «bucuriei» României. 

O pagină care blochează pe oricine nu le împărtășește opinia și înfierează cu mânie proletară toata suflarea rapidistă. Apreciez curajul presedintelui FRH, Costel Din, care a arătat adevărata față a celor întâmplate între clubul de tranziție și clubul nostru de tradiție”. 

CSM București, comunicat anti-Rapid și FRH: „Au aruncat cu obiecte și lichide în teren”
CSM BUCUREȘTI
CSM București, comunicat anti-Rapid și FRH: „Au aruncat cu obiecte și lichide în teren”

Bogdan Vasiliu, „săgeți” spre Vlad Enăchescu: „Și-au dat seama că unii sunt păcălici și i-au trimis acasă după o zi”

„Pentru toți saltimbancii de acolo, le aduc aminte că dacă nu eram eu și alți nebuni frumosi, își arătau scamatoriile de cel mai josnic nivel doar la «Românii au talent» pe Pro TV . 

Bine, si cei de la Pro TV si-au dat seama că unii sunt păcălici și i-au trimis acasă după o zi (n.r. - face referire la Vlad Enăchescu, plecat din trustul PRO la scurt timp după angajare). Mâine începe Postul Mare, aveți credință , căci Dumnezeu are grijă de toate”, a scris Bogdan Vasiliu pe contul său de Facebook. 

CSM București, comunicat anti-Rapid și FRH

„Tigroaicele” de la CSM București au emis luni un comunicat în care contrează Federația Română de Handbal și clubul Rapid.

CSM atacă Federația și pe președintele Constantin Din pentru că girează asemenea ieșiri în decor. Totodată, CSM a recapitulat mai multe momente în care galeria alb-vișiniilor a fost autoarea unor incidente reprobabile.

VIDEO Cristina Neagu, luată la țintă de galeria Rapidului » Ce s-a întâmplat la derby-ul din Cupa României

Citește și alte știri din handbal: 

CSM București, comunicat anti-Rapid și FRH: „Au aruncat cu obiecte și lichide în teren”

Pus pe glume după ce a văzut-o pe Cristina Neagu la meciul lui Dinamo: „Poate juca împotriva noastră, dacă nu o poate face împotriva Rapidului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
balderis
balderis  •  01 Martie 2023, 09:25
Postat de Alex2 pe 28 Februarie 2023, 18:35

Ciocoflendere care ma faci prost, indifenrent de culoarea sportiva Romania a dat dovada de unitate, ca isi respecta valorile si nu e la cheremul vostru.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Alex2
Alex2  •  28 Februarie 2023, 18:35
Postat de balderis pe 28 Februarie 2023, 18:19

Bă, tu de cînd ești prost, ai mai fost pe-acasă !?

Ciocoflendere care ma faci prost, indifenrent de culoarea sportiva Romania a dat dovada de unitate, ca isi respecta valorile si nu e la cheremul vostru.

balderis
balderis  •  28 Februarie 2023, 18:19
Postat de Alex2 pe 28 Februarie 2023, 16:24

Sunteti penibili si cu aceasta *** v-ati ridicat intreaga Romanie in cap, pentru ca inca nu a ajuns aceasta tara sa fie la cheremul unor golani si nulitati. Neagu, de 4 ori cea mai buna handbalista din lume, de 2 ori medaliata cu bronz cu nationala Romaniei, castigatoare de CL si finalista de alte 3 x in CL, sa-si ceara scuze de la golani ***?? E vina ei ca Romania nu a mai avut 1-2 ca ea sa mearga pana la capat si sa aduca aurul pentru Romania? Cu cine ai fi vrut sa bata Neagu Norvegia, Rusia, Danemarca, pline de superstaruri, cu Buceschi, Laslo, fara inter dreapta de mana stanga, unde celelate nationale au cresut cateva Neagu, care iau jocul pe cont propriu, precum o Mork, Oftedal, Reistad, Viakhyreva, Dimitrieva si multe altele si portari de top precum Lunde sau Sedoikina. Ca Neagu sa castige tot pentru Romania si CSM ar trebui sa mai avem cel putin 1-2 jucatoare ca ea. Post cu post sa fie toate peste adversar si daca in acest CSM inca nu are un lot complet, de top pe fiecare post, poti sa te astepti ca la anul sa mature pe jos cu Rapidul hespaniol, gandit de Vasilu si sa plece cu prima sansa in fata oricarei echipe de top.

Bă, tu de cînd ești prost, ai mai fost pe-acasă !?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează