INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

Cristi Chivu a răbufnit în direct! Mesaj dur pentru oameni: „Stați dracului în casă și lăsați țuica!”

Cristi Chivu a câștigat Liga Campionilor și Serie A cu Inter Milano // FOTO: Guliver/GettyInages
Cristi Chivu a câștigat Liga Campionilor și Serie A cu Inter Milano // FOTO: Guliver/GettyInages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 18:08

Cristi Chivu, stabilit în Milano, a avut un mesaj dur pentru toată lumea, în plină pandemie de coronavirus.

 Din Lombardia, cea mai afectată zonă de COVID-19 din Italia, fostul internațional a avut o izbucnire nervoasă și le-a transmis oamenilor un mesaj categoric. 

„Pot să spun ceva în direct? Dă-l dracului de Campionat European și de fotbal! Nu mai interesează pe nimeni. Stați acasă! Măsurile luate de autorități sunt făcute pentru a-i ține în case pe oameni. Acesta este un virus extrem de ușor de transmis. Nu contează că eu mă cred Batman sau Superman sau că dacă beau o țuică dimineața nu se lipește de mine. Nu este adevărat! Toți suntem vulnerabili în fața acestui coronavirus. Stați dracului în case!”, a declarat Cristian Chivu la ProTV. 

VIDEO » Chivu a participat în campania GSP #vafibine

Italia este țara europeană cea mai afectată de coronavirus. S-au înregistrat 31.500 de cauzuri și 2.500 de morți. Peninsularii au închis granițele, iar oamenii nu au voie să iasă din casă decât în situații de urgență.

Cum e afectat sportul mondial de coronavirus:

  1. EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
     
  2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 6 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
     
  3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
     
  4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
     
  5. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
     
  6. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
     
  7. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus!

Citește alte știri despre coronavirus: 

Dan Udrea lansează dezbaterea fotbalist vs angajat Dacia: există echitate și moralitate?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
2129511503793332
Minel Popescu  •  11 Iunie 2020, 12:15

Am citit comentariile si observ ca nici pe unul care nu face parte din guvern nu il credeticand va sfatueste sa respectati regulile impuse pentru a va proteja.Inseamna ca nu sunteti zdraveni la cap,sunteti inconstienti,aveti capul plin de prostii,sunteti prosti facuti gramada.

bulletproof
bulletproof  •  21 Martie 2020, 19:42

Măi Cristi, măi băiatule, din câte văd lovitură aia la cap te-a cam lăsat fără ... come si dice? ...MINTE ❗

vulpea202
vulpea202  •  20 Martie 2020, 07:51

Cristi, pe mine ma afecteaza faptul ca acest campionat european nu se mai tine deoarece imi mai rotunjeam veniturile. Eu nu am banii tai sa-mi permit sa stau in casa, daca nu ies la vanat, nu mananc, asa ca stai tu dracului in casa pentru vreo cinci ani!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează