INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVER PLATE

Marcelo Gallardo: "Ce a reuşit Fabbiani la River este irepetabil! I-a cucerit pe fani în 3 meciuri"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 februarie 2009 00:00

Unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria recentă a lui River Plate, Marcelo Gallardo, vorbeşte la superlativ despre Fabbiani, pe care îl consideră capabil să îmbrace tricoul naţionalei conduse de Diego Maradona.

"Ce a reuşit Fabbiani este irepetabil. A jucat numai 3 meciuri pentru River pînă acum, dar a fost de fiecare dată încîntător. I-a cucerit pe fani într-un timp foarte scurt, are carismă şi poate ajunge unul dintre simbolurile acestui club.

A intrat în sufletul tribunei, iar acesta este un lucru foarte important pentru orice fotbalist adevărat. Cristian poate ajunge în echipa naţională dacă va continua să evolueze aşa cum a făcut-o pînă acum" a explicat Gallardo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  27 Februarie 2009, 16:28

caracterul si valoarea lui andone se vede prin plecarea lui fabiani si prin ce a zis despre culio.VALOAREA SI A DEMONSTRAT O CIND A TRECUT pensionarul de roger milla pe linga el ca accelaratul prin gara chitila iar caracterul cind si a aratat scula la spectatori in finala cupei.Daca fabiani nu pleca din cauza lui acu cfr ii spulbera pe toti.

 •  27 Februarie 2009, 15:21

plang mititeii si sarmalele de la cluj dupa el...te astept la Tiesto in obsession Boilere

 •  27 Februarie 2009, 12:36

cand o sa intelegi ca andone a fost fortat sa il cedeze pe fabiani el a si declarat ca se bazeaza pe el ba boule

Vezi toate comentariile (5)
Comentează