INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Se face! Transfer important reușit de Tottenham: londonezii plătesc 55 de milioane de euro

Cristian Romero luptă pentru balon în finala Copa America 2021 // foto: Guliver/gettyimages
Cristian Romero luptă pentru balon în finala Copa America 2021 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2021 19:05 / Actualizat marti, 03 august 2021 20:00

Tottenham a rezolvat transferul fundașului central Cristian Romero (23 de ani), de la Atalanta.

Sub comanda noului antrenor, Nuno Espirito Santo, Tottenham va ținti primele locuri din Premier League în sezonul următor. În acest scop, echipa londoneză este decisă să investească serios. După ce l-a adus pe Bryan Gil, care a costat 25 de milioane de euro, Tottenham a rezolvat și transferul stoperului Cristian Romero, anunță reputatul jurnalist Fabrizio Romano.

Cristian Romero, transferat de Tottenham de la Atalanta

Potrivit acestuia, Romero va zbura la Londra în următoarele 48 de ore, după ce toate actele vor fi semnate. Acordul între Tottenham și Atalanta există deja. Clubul din Bergamo va primi 55 de milioane de euro!

În vârstă de 23 de ani, Cristian Romero este un stoper argentinian cu 5 prezențe în echipa națională sud-americană. Acesta are peste 100 de meciuri în Serie A, la Genoa și Atalanta, și a impresionat la Copa America 2021, competiție pe care a câștigat-o alături de naționala Argentinei. A fost inclus chiar în cel mai bun „11” de la Copa America, făcând pereche în centrul defensivei cu brazilianul Marquinhos.

Tottenham a mai adus un jucător de la Atalanta în această vară. Este vorba despre portarul Pierluigi Gollini, care a venit sub formă de împrumut.

Cristian Romero va avea misiunea de a-l înlocui pe Toby Alderweireld, cel care a ajuns la echipa Al-Duhail.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Decizie de ultimă oră în Anglia: ce se întâmplă cu gestul de a îngenunchea împotriva rasismului

Brazilia - Spania, finala de la Jocurile Olimpice » Semifinale pe muchie de cuțit la Tokyo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează