INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Cristiano Ronaldo a mai stabilit un record uriaș: e primul la 1000! A fost ofertat să intre în wrestling

Cristiano Ronaldo, înaintea meciului 200 la naționala Portugaliei. Foto: Imago Images
Cristiano Ronaldo, înaintea meciului 200 la naționala Portugaliei. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 20:28 / Actualizat miercuri, 20 septembrie 2023 21:25

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a debutat ieri cu dreptul în Liga Campionilor Asiei, 2-0 cu Persepolis. Golgheterul lui Al-Nassr a ajuns la 1.000 de jocuri fără înfrângere în toată cariera. Bilanțul său nemaipomenit este de 776 victorii și 224 remize!

Cristiano Ronaldo rămâne în permanentă luptă cu recordurile, chiar dacă a plecat din Europa și s-a transferat în Arabia Saudită. Aseară, CR7 a mai atins o performanță formidabilă. 

În meciul câștigat aseară cu 2-0 contra lui Persepolis (Iran), la debutul în grupele Ligii Campionilor Asiei, atacantul portughez a bifat al 1000-lea meci din carieră terminat fără eșec!

UEFA a dat verdictul! Ce sancțiune a primit România după incidentele din partida contra Kosovo
UEFA
UEFA a dat verdictul! Ce sancțiune a primit România după incidentele din partida contra Kosovo

Cristiano Ronaldo, 90 de minute, fără gol

Succesul cu formația din Teheran este cel cu numărul 776, cota meciurilor terminate nedecis de cvintuplul câștigător al "Balonului de Aur" fiind 224. Integralist la Al-Nassr, 

Cristiano nu a marcat cu Persepolis și rămâne cu 7 goluri și 5 assisturi în cele 7 partide disputate în toate competițiile acestui sezon pentru formația din Arabia Saudită. 

Al-Nassr s-a instalat deja la șefia grupei din care mai fac parte Al-Duhail și Istiqlol Dushanbe (au remizat tot ieri).

Cristiano Ronaldo, ofertat să intre în WWE!

În altă ordine de idei, Ronaldo este tentat de o nouă ofertă spectaculoasă. World Wrestling Entertainment (WWE) încearcă să-l aducă pe starul lusitan în Crown Jewel, programat în noiembrie în Arabia Saudită.

 În aprilie, WWE a intrat sub patronajul Endeavor Group Holdings, care deține și UFC, iar prezența lui Cristiano ar fi o adevărată lovitură de imagine pentru cea mai populară promoție de wrestling din lume. Și pentru căpitanul naționalei Portugaliei ar fi o afacere grozavă, oferta fiind greu de refuzat, anunță jurnalul spaniol AS.

În plus, CR7 ar fi vizat de a deveni ambasador al Arabiei Saudite pentru candidatura la găzduirea Cupei Mondiale, alături de Grecia și Egipt.

21de goluri și șapte pase decisive a reușit Cristiano Ronaldo în 27 de meciuri disputate pentru Al-Nassr în toate competițiile

Citește și: 

Scandal imens la Ajax! Directorul sportiv a transferat un jucător printr-o inginerie financiară

Cristiano Ronaldo, Neymar, Karim Benzema și Roberto Mancini, acuzați: „Devin ambasadorii uneia dintre cele mai feroce țări din toate timpurile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează