INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cristiano Ronaldo, al doilea cel mai căutat nume pe Google » Cine l-a depășit pe portughez

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 08:58

Cristiano Ronaldo (33 de ani)  a fost al doilea cel mai căutat personaj pe Google Italia în anul 2018. L-a depășit doar Sergio Marchionne, omul de afaceri care și-a găsit sfârșitul în luna iulie. 

Juventus Torino a dat cu adevărat lovitura cu transferul portughezului Cristiano Ronaldo. Mutarea are impact pe toate planurile, de la cel fotbalistic, unde campioana en-titre se luptă cu toate recordurile posibile, la cel financiar, unde acțiunile clubului au explodat. Plusul de notorietate adus se observă ușor în statisticile Google, unde Ronaldo a fost al doilea cel mai căutat nume din 2018. 

Primul loc este ocupat de  Sergio Marchionne, fostul șef de la Fiat, Chrysler sau Maserati, care și-a găsit sfârșitul anul trecut. Podiumul este completat de Fabrizio Frizzi, un fost prezentator TV, actor, om de afaceri și filantropist italian, decedat la vârsta de 60 de ani.

Vezi și: 

FOTO Henț! Statuia lui Ronaldo și-a schimbat culoarea în zona intimă: "Parcă nu aveați voie cu mâna în zona de pedeapsă" :)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează